Spelen

Leuke selectie van kinderspeelgoed

Sorteren

Welkom in het paradijs voor kinderen ! Hier vind je een mooie selectie van speelgoed en spelletjes om je kinderen gelukkig te maken. Van knuffeldieren tot kleine autootjes en gezelschapsspelletjes, bij de kleine zebra ontdek je alles om te spelen, gemaakt uit de beste materialen. We stoppen er heel ons hart en al onze kennis in om kinderen te verwonderen in de wereld van spel en fantasie.

Origineel speelgoed en spelletjes voor meisjes en jongens

Welk kind in de wereld zou er niet een koffer willen, of zelfs een kast, vol met de mooiste speeltjes? Jongetjes dromen van autobanen en treinscircuits, stoere knutseldozen of een grote collectie knikkers om indruk te maken op hun vriendjes. Kleine prinsessen hunkeren naar een pluche eenhoorn als kamergenootje en willen hun kamer ombouwen tot een vorstelijk paleis. Kortom, elk kind zijn eigen pleziertje.

Speeltenten: een onmisbaar speel- en decoratief plekje

Omdat elk kind anders en uniek is, zochten we een breed gamma aan originele wigwams en speelhuisjes uit om tegemoet te komen aan zijn of haar behoeften. Zo hebben we prachtige tenten van Moulin Roty en Haba voor kleine juffrouwtjes en hippe meneertjes die op zoek zijn naar een plekje zich te amuseren. Liever een spelletje cowboy en indiaantje ? De tipi's van Nobodinoz, Vilac, Sebra en Roommate zullen vast en zeker in de smaak vallen bij kleine speelvogels.

Van educatieve spelletjes tot peuterspeelgoed

Waarom niet allemaal samen een gezelschapspel spelen of een grote toren bouwen met stapelblokjes ? Puzzels, dobbelspelletjes, lotto, memory games, behendigheidsspelen ... je vindt een grote keuze plezierige en leerrijke spelletjes in onze boetiek. En voor peuters zijn er inlegpuzzels, opsteekspelletjes met houten stapelringen en diertjes in vrolijke kleuren. Allemaal om de nieuwsgierigheid en de psychomotoriek van kleintjes te stimuleren !

De mooiste prinsessenjurken en de coolste superheldenpakken

Mis de feestkostuums niet ! Ontdek onze collectie prinsessenjurken en verkleedkleding voor Halloween, of voor een verjaardagsfeestje of gewoon om heerlijk in de huid van je favoriete personage te kruipen. Natuurlijk horen daar ook accessoires zoals kroontjes, ridderzwaarden en magische toverstaffen bij zodat je kinderen zich helemaal kunnen uitleven in hun fantasiewereld.

Toont 1 - 48 van de 2573 items

Toont 1 - 48 van de 2573 items