Wie wil jij (later) zijn?

Beroepen verkleedkledij

Sorteren

LATER WORD IK... – Stap binnen in de betoverende wereld van verkleedkledij en imitatiekits om alle mogelijke carrières voor te stellen!

Great Pretenders: uitzonderlijke verkleedkledij

Voor toekomstige dappere brandweerlieden, aspirant-artsen, toekomstige politieagenten en nog veel meer beroepen biedt Great Pretenders stijlvolle outfits die de verbeelding prikkelen. De verkleedkledij van artsen, astronauten, ballerina's en nog veel meer zijn perfect voor kleine dromers die een toekomst vol avonturen nastreven. Elke verkleedkledij van Great Pretenders is zorgvuldig ontworpen om een gedenkwaardige en inspirerende speelervaring te bieden.

Plan Toys & Bloomingville: kwaliteitsvolle imitatiekits!

Voor toekomstige videomakers, kappers, visagisten, dierenartsen en vele andere beroepen, ontdek de hoogwaardige imitatiekits van Liewood en Bloomingville. Onze videomakerkits laten jonge contentmakers vrijuit experimenteren. De kappers-, visagisten- en vele andere kits stimuleren creativiteit en trend. Met onze imitatiekits kunnen kinderen verschillende rollen en beroepen verkennen terwijl ze plezier hebben.

Liewood, Little Dutch, Janod, Souza for Kids...

Geef uw kinderen de mogelijkheid om hun aspiraties te combineren met producten van gerenommeerde merken zoals Liewood, Little Dutch, Janod en Souza for Kids. Combineer de verkleedkledij van Great Pretenders met de imitatiekits van Liewood en Bloomingville voor de ultieme speelervaring. Een brandweerman en een videomaker tegelijkertijd worden? Waarom niet! Met onze producten en deze kwaliteitsmerken is de verbeelding van uw kinderen grenzeloos. Bied hun het beste van beide werelden voor een gedenkwaardige en inspirerende speelervaring.

Toont 1 - 21 van de 21 items

Toont 1 - 21 van de 21 items