Superleuke dierenartskoffer

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT134

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (15)

De dierenartsset van Plan Toys is perfect voor mini dierenartsen die regelmatige controles op hun speelgoeddieren moeten uitvoeren. Controleer de hartslag, maak een röntgenfoto, check de temperatuur en geef een spuitje indien nodig.

Wij zijn er zeker van dat deze leuke, milieuvriendelijke set van Plan Toys meteen in de smaak valt van jouw kleintje.

32,29 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3490

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Superleuke dierenartskoffer van Plan Toys, in de dokterskoffer zit een stethoscoop, een beschermingskraag, medicijnfles, spuit, thermometer, röntgenplaten, huisdieren verband en een handige dierenartsvalies om alles in te stoppen, perfect voor huisbezoeken. Ideaal voor een fantasierijk rollenspel en om al je knuffels gezond te houden! (knuffel niet inbegrepen)

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen stoffen draagtas: 21 x 18 x 9 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - katoen - afgewerkt zonder gebruikt van schadelijke verf of lijm. Ook verpakt in een gerecycleerde en niet-giftige verpakking.

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.32
  • Door Anonymous A.
  •  de 09/09/2021
leuk en kwalitatief setje en geen commercieel brand.
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories