Valentijn

All you need is love!

Sorteren

Liefde is alles! Ook bij de Kleine Zebra strooien we in het rond met hartjes. Hier vind je fijne cadeautjes en leuke inspiratie om je geliefde of kleine hartendief een liefdevol geschenkje te geven. Of houd je deze Valentijn cadeautjes liever voor jezelf?

Originele valentijnscadeaus voor je partner

Leg je partner in de watten met een super fijne gift van De Kleine Zebra. Zo hebben we prachtige tassen, vazen en valentijnsversiering voor een onvergetelijke dag van de liefde!

Leuke valentijnscadeautjes voor kinderen

Bij Valentijn gaat het erom om jouw geliefden eens extra in de bloemetjes te zetten. Naast jouw partner is het ook erg leuk om jouw kindje te verwennen met super toffe gifts. Zo hebben we bijvoorbeeld hartvormige kindertasjes, piñata’s, portemonnees, slofjes en veel meer! Met één van deze cadeautjes tover je vast en zeker een glimlach op het gezicht van je kleine hartendief.

Verwencadeaus voor jezelf

Jezelf graag zien is ook belangrijk! Daarom hebben we alles in huis om jezelf eens te vertroetelen. Van lekker ruikende zeepjes tot prachtige juweeltjes en sleutelhangers. Alles voor wat me time!

Toont 1 - 48 van de 124 items

Toont 1 - 48 van de 124 items