Frigg Fairytale latex tutje - The Snow Queen

Wondermooie lichtroze fopspeen met hartjes in 2 maten

Staat: Nieuw product

Frigg

Fairytale fopspenen van FRIGG (3)

Sprookjes verbinden, verbazen en voegen een magisch kantje aan de kindertijd, net zoals deze unieke FRIGG Fairytale fopspenen.

De lichtroze kleur is vernoemd naar één van de wereldberoemde sprookjes van Deense schrijver Hans Christian Andersen. De vorm is geïnspireerd op één van Hans Christian Andersen's papieren knipsels, een klein handgesneden kunstwerk met een hartmotief in het midden.

5,45 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70.3005.03

SamenstellingenNatuurrubber
CollectieFairytale
TypeTutjes
KleurRoze

Frigg fopspeentje Fairytale The Snow Queen is geïnspireerd op het werk van Hans Christian Andersen. De hartjes in het ronde schil symboliseren liefde, de universele taal van de wereld en de basis van de onvoorwaardelijke band tussen ouder en kind. In de Fairytale collectie zitten 9 verschillende kleuren. Is deze jouw favoriet?

Materiaal speen: natuurrubber
Maat 1: Speen is 27 mm en wordt aanbevolen voor de leeftijd van 0-6 maanden
Maat 2: Speen is 30 mm en wordt aanbevolen voor de leeftijd van 6-18 maanden

_

FRIGG is er voor alle ouders die het beste willen voor hun kindje. Het zijn trendy fopspenen die uitblinken in stijl en kwaliteit. Elk product is gemaakt zodat het prima zit en veilig is, daarnaast worden ze allemaal getest en goedgekeurd volgens de strengste normen. De FRIGG tutjes zijn er in latex of siliconen. Ga op zoek naar jouw favoriet uit de FRIGG collectie vol mooie kleurtjes en verschillende mooie designs >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
FRIGG – De referentie voor geschikte & stijlvolle fopspenen voor baby's! FRIGG: geschikte fopspeen voor baby's & ultra stijlvol Het Scandinavische merk FRIGG is gericht op ouders die het beste voor hun kind willen. Ontworpen en geproduceerd in Denemarken , onderscheiden deze trendy fopspenen zich door hun stijl en kwaliteit . Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en materialen. De FRIGG fopspenen staan bekend om hun moderne en minimalistische ontwerp dat geliefd is bij ouders die de voorkeur geven aan een stijlvolle en esthetische speen voor hun baby . FRIGG legt de nadruk op de eenvoud en functionaliteit van de fopspenen . De beste materialen voor uw babyfopspenen De FRIGG fopspenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen , zoals natuurlijk rubber of medische kwaliteit siliconen, die als veilig voor baby's worden beschouwd. Deze materialen zijn vaak duurzaam, makkelijk schoon te maken en slijtvast. Top. De fopspenen van FRIGG zijn verkrijgbaar in latex ( natuurlijk rubber ) of medische kwaliteit siliconen dat iets harder is. Alle kleintjes zullen hun favoriete tut vinden in de FRIGG collectie! Ontdek hier de hele FAIRYTALE collectie van FRIGG :-) > De meest geschikte speenvorm voor uw baby (al dan niet gevoed!) FRIGG werkt met een grote nadruk op veiligheid . Hun fopspenen hebben vaak luchtgaten die huidirritatie voorkomen en het risico op verstikking verminderen. Bovendien voldoen de FRIGG fopspenen meestal aan de veiligheidsnormen die zijn vastgesteld door organisaties zoals de Consumer Product Safety Commission ( CPSC ) en de Europese Unie ( EU ). FRIGG fopspenen: maat 1 of maat 2 De FRIGG fopspenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en leeftijdscategorieën, zodat u een fopspeen kunt kiezen die past bij de ontwikkelingsfase van uw baby. FRIGG is een bekend merk op de markt voor fopspenen: het is de referentie voor veel ouders! Waarom hebben baby's een fopspeen nodig? Wat is de beste vorm van een fopspeen voor een baby? Waarom hebben baby's een fopspeen nodig? Welk type fopspeen moet je je kind geven? Is het goed om een fopspeen te geven? Wat is de meest geschikte vorm voor uw kleintje? Zijn er nadelen aan een fopspeen? De Kleine Zebra beantwoordt al uw vragen op onze blog hier >
Collectie Fairytale fopspenen van FRIGG
Inspiratie en stories