Rubberen fopspeen Colourful Mellow mint - Rond - 0 tot 3 maanden

Muntgroen tutje met kerstvormige speen uit puur latex

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR075

Pacifier love met Hevea (32)

De rubberen fopspenen van Hevea zijn er nu ook in een hele reeks zorgvuldig geselecteerde kleuren, voor alle gelegenheden, outfits en seizoenen.

Het design is hetzelfde: uit één stuk, hygiënisch en met niets anders dan natuurlijk, veganistisch gecertificeerd rubber en natuurlijke kleurpigmenten. Is dit muntgroene tutje met eendjesmotief jouw nieuwe favoriet?

8,95 €

6,27 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 232811

SamenstellingenNatuurrubber
CollectiePacifiers
TypeTutjes
KleurGroen
Korting- 30 %
STOP/FINISTOP
Soort speenKersvormig/Rond

Latex Hevea fopspeen Colourful Mellow Mint voor zuigelingen van 0 tot 3 maanden met ronde speen, ook wel kersvormige speen genoemd. Een ronde speenvorm heeft de voorkeur van ouders over de hele wereld omdat de vorm lijkt op de vorm en grootte van de tepel van de moeder. De zijkanten van de tong kunnen omhoog komen en zich tijdens het zuigen rond de speen te zetten, net als tijdens het geven van borstvoeding.

De Colourful HEVEA® fopspenen zijn gemaakt uit 100% natuurrubber en verkrijgbaar in een hele reeks mooie kleuren, ze hebben een naadloos design uit één stuk waardoor ze gemakkelijk schoon te maken en hygiënisch zijn.

Voordelen van de HEVEA 100% natuurlijk rubber fopspeen:

  • Natuurlijk en veilig voor je baby: veganistisch gecertificeerd en volledig vrij van plastic, siliconen en BPA. Gekleurd met natuurlijke pigmenten.
  • Zowel product als verpakking 100% biologisch afbreekbaar.
  • Het hip Deens design is modern en komt verpakt in een prachtig doosje.
  • Kies een speen die past bij de voorkeur van je baby: bij de HEVEA-fopspenen kan je kiezen uit drie speenopties: de ronde speenvorm blijft makkelijker in het mondje zitten, heeft geen boven of onderkant en de tong kan zit om de bol zetten.
  • Deens design: keuze uit verschillende kleuropties en voorzien van vier schattige ventilatiegaatjes, het ventilatiegat van de speen maakt de speen superzacht en buigzaam.
  • Hygiënisch: design uit één stuk, dat betekent dat er geen verborgen viezigheid de randjes kan ophopen. Gemakkelijk schoon te maken - gewoon een paar minuten in vers gekookt water

Leeftijd: 0-3 maanden

Materiaal: 100% natuurlijk rubber, milieuvriendelijk en veilig voor zowel baby als de planeet

Onderhoud: de fopspeen vijf minuten in kokend water onderdompelen voor het eerste gebruik (niet uitkoken want dit kan de rubber beschadigen). Dan laten afkoelen en restjes water verwijderen dat nog in het speentje zit. Reinig de fopspeen altijd voor gebruik en controleer of het mondstuk niet beschadigd is. De fopspeen mag niet in de vaatwasser of in de magnetron worden gewassen, enkel met de hand.

Gebruiksadvies: Dompel de fopspeen niet onder in suikerhoudende producten. Bewaren in een schone, droge plek. Rubberen fopspeenhouder is apart verkrijgbaar bij De Kleine Zebra. Controleer de fopspeen altijd op slijtage. In overeenstemming met internationale normen en voor hygiënische en veiligheidsdoeleinden raden wij aan de Hevea fopspenen om de 6-8 weken te vervangen.

_

HEVEA is niet zomaar een merk: het is een verhaal met een eigen doel. Hoe kunnen we beter doen voor de volgende generaties? Het HEVEA verhaal gaat over hoe we onze voetafdruk op de planeet kunnen verkleinen, met oog op de toekomst van onze kleintjes. Ze willen jonge ouders bewuste keuzes laten maken zonder in te boeten op stijl en comfort.

HEVEA test en zoekt nog elke dag naar de beste manier om duurzaamheid en design te combineren. Het is meer dan een collectie rubberen baby items. Duurzaamheid, recycleren en zorg voor de planeet zijn voor hen geen modewoorden. Het zijn precies de redenen waarom HEVEA is ontstaan - om baby's en kinderen een natuurlijk alternatief voor plastic te bieden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.02
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!
Collectie Pacifier love met Hevea
Inspiratie en stories