Sorteren

Verschoningsmatjes, aankleedkussens en hoezen

Je kleintje moet je dagelijks wel enkele keren verschonen. Dan is het belangrijk dat je een goed zacht kussentje of matje hebt om je baby op te leggen. Bij De Kleine Zebra hebben we prachtige verschoningskussens voor thuis en handige verschoningsmatjes voor onderweg. Vergeet ook zeker niet enkele fijne aankleedhoezen aan te schaffen om je kussentje eens een andere look te geven.

Superzachte verschoningskussens voor je baby

Een comfy verschoningskussen is toch wel een echte musthave voor ouders. Het kussentje kan je in elke kamer van het huis leggen om je kleintje makkelijk te verschonen. Daarnaast heeft het kussentje een opstaande rand dat ervoor zorgt dat je kleintje mooi in het midden blijft liggen en uiteraard ook comfortabel ligt.

Praktische verschoningsmatjes voor onderweg

Een verschoningskussen is nu niet echt handig voor onderweg. Gelukkig bestaan er verschoningsmatjes die wat kleiner en oprolbaar zijn zodat je die makkelijk in een tas kan meenemen. Zo kan je tijdens een wandeling, op vakantie of bij vrienden gewoon je matje nemen om je kleintje te verschonen. Na gebruik kan je die gewoon terug oprollen en vastmaken met een handig lintje.

Herbruikbare aankleedhoezen als echte eyecatchers

Steek jouw verschoningskussen eens in een ander jasje met één van de prachtige hoezen van onder meer Nobodinoz, FreskKoeka en Cam Cam Copenhagen. De hoezen zijn gemaakt van organisch katoen en dus super vriendelijk voor het babyhuidje!

Toont 1 - 45 van de 45 items

Toont 1 - 45 van de 45 items