Pomme des Bois de Moulin Roty

Pomme des Bois de Moulin Roty

Sorteren

POMME DES BOIS is een nieuwe collectie van het Franse speelgoedmerk MOULIN ROTY, origineel getekend met vetkrijt door illustratrice en textielontwerper Elodie Coudray. Wie komt er mee naar dit vrolijke en poëtische universum, het ontvouwt zich als een album van jeugdherinneringen, verzameld doorheen de seizoenen: een bosje vol wilde aardbeien waar je je zakken mee kan vullen, het plezier van zo hoog mogelijk te klimmen in een boom, de geur van vers mos ...

De mix van zachte materialen en natuurlijke kleuren zoals de kleur van kreupelhout creëert een unieke collectie vol spontaniteit. Knappe muziekknuffels, schattige rammelaars, zacht speelgoed, een rugzakje, textiel en ... deze collectie bulkt uit van leuke producten. Stuk voor stuk voorzien een discreet retro tintje dankzij de gingham ruitjes en het levendige blauw dat doet denken aan de kleur van sappige bosbessen.

Mandje onder de arm en stappen maar... ga op ontdekking, volg Anatole de ezel en Harry de eekhoorn op de kleine bospaadjes, kom terug met een verzameling kleurrijke schatten!

Toont 1 - 20 van de 20 items

Toont 1 - 20 van de 20 items