Bijtring in natuurrubber Appel - Pomme des bois

Waterbestendig bijtspeeltje voor de doorkomende tandjes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO378

Pomme des Bois de Moulin Roty (20)

De eerste tandjes zijn doorgekomen? Dan is dit appel bijtspeeltje ideaal om het tandvlees van jouw baby te verlichten. Het zachte natuurrubber is veilig voor je kindje om op te bijten.

Deze ring is ook leuk om mee in bad te spelen. Het heeft geen gaatjes om te voorkomen dat vuil zich binnenin ophoopt.

15,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 675371

CollectiePomme des Bois
TypeBijtspeeltjes
Leeftijdvanaf de geboorte

Bijtspeeltje van Moulin Roty is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en komt in de vorm van een mooie rode appel. Het bijtspeeltje helpt bij het verlichten van het tandjes krijgen en is makkelijk vast te pakken. De bijtring is eenvoudig te reinigen met warm water en zeep.

Dit babyspeeltje komt uit de Pomme des Bois-collectie. Deze collectie staat voor een vrolijke wereld vol met vreugde van het ontdekken. De combinatie van natuurlijk katoen met de kleuren van kreupelhout zorgen voor een tedere collectie vol spontaniteit.

Leeftijd: vanaf de geboorte
Afmetingen: 8 x 9 cm
Materiaal: 100% natuurlijk rubber
Wasadvies: handwas met water en zeep

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Pomme des Bois de Moulin Roty
Inspiratie en stories