Mijn eerste 12 maanden - Pomme des bois - 30 babykaarten

Babykaartjes met de belangrijkste mijlpalen van het 1ste jaar

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO379

Pomme des Bois de Moulin Roty (20)

Mis geen enkel first moment met deze toffe Moulin Roty kaartjes. Met deze babykaartjes leg je de belangrijkste mijlpalen van jouw kleintje vast in zijn of haar eerste jaar.

Elk kaartje heeft een leuk Pomme des Bois-figuurtje afgebeeld met ruimte achteraan om een foto op te plakken.

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 675601

CollectiePomme des Bois
TypeBabycards
Leeftijdvanaf de geboorte

30 kaarten van Moulin Roty voor het fotograferen van baby's en het vastleggen van hun grootste mijlpalen tijdens hun eerste jaar. Elke kaart heeft één kant geïllustreerd met schattige Pomme des Bois-karakters, met ruimte aan de andere kant om op een foto te plakken om prachtige herinneringen te creëren.

Deze babykaartjes komen uit de Pomme des Bois-collectie. Deze collectie staat voor een vrolijke wereld vol met vreugde van het ontdekken. De combinatie van natuurlijk katoen met de kleuren van kreupelhout zorgen voor een tedere collectie vol spontaniteit.

Afmetingen: 17 cm
Materiaal: bedrukt papier

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Pomme des Bois de Moulin Roty
Inspiratie en stories