Poppen

Poppen en poppenaccessoires

Sorteren

Kinderen spelen graag alledaagse situaties na met poppen. Denk maar aan mama en papa die met het kindje naar school gaan of een meisje die balletdanseres wilt worden. Een leuk rollenspel waarbij ze ontzettend veel sociale én mondelinge vaardigheden leren. Bij De Kleine Zebra hebben we toffe popjes, poppenkleertjes en andere accessoires in huis om de fantasie van de kids helemaal los te laten gaan!

Prachtige popjes voor fantasierijke kids

Bij De Kleine Zebra vind je heel wat popjes voor de kleinsten en de wat grotere kinderen. Voor de kindjes die graag moedertje of vadertje spelen zijn er levensechte babypopjes om voor te zorgen en mee te spelen. Voor de grotere kids zijn er poppen met accessoires zoals popjes die je kunt aan- en uitkleden, in bad kunt doen of mee kunt knuffelen.

Stijlvolle kleertjes voor de popjes

Net zoals jezelf wil je niet elke dag hetzelfde dragen. Daarom hebben de popjes ook verschillende outfits nodig. Een outfit voor thuis, op het werk, op uitstap of voor een chique feest. Bij De Kleine Zebra hebben we een fantastische collectie aan poppenkleertjes waaronder jurken, broekjes, jassen, schoentjes en andere accessoires. Zo zorg je ervoor dat de popjes er elke dag tiptop uitzien!

Wondermooie wagens en bedjes voor de poppen

Laat de popjes zich helemaal thuis voelen met fijne meubels en accessoires. Zo zijn er stijlvolle bedjes en beddengoed om zalig in te slapen, leuke eetsetjes voor een lekkere maaltijd en comfy draagmanden om eens een tof uitstapje te gaan maken. Net zoals een echte gezinnetje!

Toont 1 - 48 van de 339 items

Toont 1 - 48 van de 339 items