Anaïs pop met zachte draagmand

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL161

Oh wat zijn we fan van deze schattige Lilliputiens poppen. Ze zijn lekker zacht en zijn perfect als eerste pop, zelfs de allerkleinste poppenmama's zullen Ari met veel zorgt verzorgen.

Nog leuker: bij deze pop met 2 blonde staartjes zit een bijpassende poppenwieg en dekentje om het imitatiespel nog leuker te maken. Je kan haar uitkleden en verschonen net zoals een echte baby. Een top geschenkje voor elke poppenouder!

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83131

TypePoppen
KleurRoze
Leeftijdvanaf 1 jaar
Karakter LilliputiensAnaïs de flamingo

Anaïs is een popje om te verzorgen als een echte baby. Verschoon de luier en kleed hem aan en uit. Hij kan overal mee naartoe en slaapt in zijn eigen reiswiegje. Ari heeft zalig piekjeshaar dat zacht aanvoelt. Deze zachte pop van Lilliputiens met accessoires stimuleert de fijne motoriek, empathie en het imitiatiespel.​​​​​

Afmetingen pop: 22 cm

Leeftijd: vanaf 1 jaar

Samenstelling: katoen en polyester

Herkomst: ontworpen in België

_

LILLIPUTIENS, dat is bont, zacht en leuk speelgoed dat tot de verbeelding van elk kind spreekt. Het is een verhaal van een op en top Belgische passie en werd in 1995 opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en heeft van stoffen speelgoed zijn stokpaard je gemaakt. De Lilliputiens-familie kreeg recent een fijne update en blijft verrassen met haar bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages die kinderen gelukkig maken. Welkom in een wereld vol ontdekkingen en speelplezier waar creativiteit troef is

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.26
  • Door Anonymous A.
  •  de 19/10/2022
mooie afwerking
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.