Lees- en prentenboeken

Prachtige collectie kinderboeken

Sorteren

Laat het lees- & luisterfestijn beginnen. Dit is onze prachtige collectie prentenboeken, fascinerende verhalen en educatieve boeken die de fantasie van kinderen en hun ouders prikkelen. Ideaal om elke dag van de plank te halen, voor het slapengaan of gewoon overdag, om voor te lezen of zelf te lezen.

Leukste luisterboeken voor kinderen

Laat je kids altijd en overal genieten van hun favoriete verhalen met supertoffe luisterboeken. Zo zijn er boeken met CD’s waarbij het verhaal door een aangename stem wordt voorgelezen. Terwijl de kinderen naar het verhaal luisteren, kunnen ze de beeldjes en plaatjes van de voorleesboeken bekijken. De perfecte afsluiter voor het slapengaan of als leuke bezigheid voor heel het gezin in de auto.

Educatieve boeken voor jong en oud

Je kan nooit vroeg genoeg beginnen leren én je bent nooit te oud om te leren. Bij De Kleine Zebra hebben we leerrijke boeken voor zowel kinderen als ouders. Voor de mama’s en papa’s zijn er boeken over ouderschap, kinderfeestjes, DIY en veel meer. Voor de kids zijn er leuke leerboeken, prachtige prentenboeken en interactieve boeken. Voor elke leeftijd wat wils!

Creatieve boeken voor de kleine kunstenaars

Voor de meest kunstzinnige kids heeft De Kleine Zebra heel wat leuks in huis om zich creatief bezig te houden. Zo hebben we toffe knutselboeken, invulboeken, stickerboeken en doeboeken. Alles voor de jonge artiesten in spé!

Levendige prentenboeken voor de visuele lezertjes

Vertel je eigen spannend, leuk of grappig verhaal aan jouw kinderen met de meest kleurrijke prentenboeken. Door de prachtige prentjes beleven je kids de verhalen nog intenser waardoor hun creatieve geest wordt gestimuleerd. Leuk voor het slapengaan of als spelactiviteit tijdens de dag.

Geweldig leesboeken voor de boekenwurmen

Zijn jouw kinderen echte boekenwurmen? Dan hebben we bij De Kleine Zebra heel wat kinderromans die ze gegarandeerd urenlang leesplezier bezorgen! Van verhaaltjes over dikke dierenvriendjes tot de leukste sprookjes. Kortom een supergrote verzameling aan verhalen voor de echte boekenvreters.

Uitdagende zoekboeken voor de mini ontdekkers

Wie zoekt die vindt! Voor de echte wereldontdekkers hebben we bij De Kleine Zebra heel wat zoekboeken. Zo kunnen je kids in de auto of thuis op zoek gaan naar kleine diertjes, wagentjes, vormpjes en figuurtjes. Zijn ze klaar voor de uitdaging?

Toont 1 - 48 van de 583 items

Toont 1 - 48 van de 583 items