Behendigheidsspel - Jolizabi

Creatief ontwerpersspel met knappe stofjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ918

Educatieve spelletjes van Djeco (24)

Is jouw kleintje een echte fashion designer? Met deze fraaie aankleedpuzzel kan je mini zijn of haar ontwerpskills oefenen.

Op de puzzel is een houten popje bevestigd, klap het bord open en leg de stofjes neer hoe jij het mooi vindt, klap het bord weer dicht en..tadaaa... een unieke outfit. Eindeloze creatieve combinaties zijn er zo te maken.

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ01668

TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Behendigheidsspel Jolizabi van Djeco is een origineel aankleedsspel waarbij je kind beschikt over een eigen modeatelier, inclusief verschillende soorten stof. Je cutie kan zijn of haar creativiteit de vrije loop laten gaan door de stofjes op te rollen, knopen of te strikken.

Inhoud: 15 lapjes stof, 5 linten, houten frame, 4 dubbelzijdige voorbeeldkaarten

Afmetingen: 22,5 x 3 x 22,5 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Educatieve spelletjes van Djeco
Inspiratie en stories