Kleurrijk motoriekbord - Trein

Staat: Nieuw product

Haba

HAB422

Tuut-tuut, hier komt de bonte kleurentrein. Maar waar rijdt hij naartoe? De kinderen kunnen de locomotieven en de wagons willekeurig heen en weer schuiven of naar de gebouwen in de bijpassende kleur leiden.

Oefen op een speelse en kleurrijke manier de fijne motoriek met dit dubbelzijdige motoriekbord uit hout van Haba. Draai het schuifbord om, om al spelend de verschillende kleuren te leren kennen.

22,99 €

18,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303851

CollectieHouten speelgoed
TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 1 jaar
Korting- 40 %

Plezant motoriekbord Trein van HABA, ideaal om de fijne motoriek bij te schaven en kleuren en vormen te leren benoemen. Het bord is aan beide kanten bedrukt, voor heel wat kakelbont schuif- en speelplezier!

Materiaal: kunststof, Triplexplaat, Beuk

Afmetingen: 21,5 x 21,5 x 3,5 cm

Leeftijd: vanaf 12 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.42
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!