Telspelletje - Pinstou

Vermakelijk rekenspelletje uit hout

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ915

Educatieve spelletjes van Djeco (49)

Dit amusante peuterspel zal je kleintje zeker bekoren! Meneer Koala geeft op de kaarten aan hoeveel van elke fiche op het bord moet worden geplaatst, maar om het net iets moeilijker te maken moeten de fiches worden opgepakt worden met een pincet.

Gegarandeerd spelplezier!

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ01627

TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Telspelletje Pinstou van Djeco is een educatief behendigheidsspelletje om samen of alleen te spelen. Het pincet heeft dezelfde greep als een pen, zo kan je kleintje ook al oefenen me het omgaan met pennen.

Inhoud: 1 houten bord in de vorm een huisje, 22 houten fiches, 1 houten pincet, 20 kaarten

Afmetingen: 22,6 x 3 x 22,6 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Educatieve spelletjes van Djeco
Inspiratie en stories