Stoere speldoos hamertje tik - Voertuigen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ162

Educatieve spelletjes van Djeco (24)

Je hebt hamertje tik en je hebt hamertje tik van Djeco, een zalige speldoos waarmee elk kind met plezier aan de slag gaat.

Je kan eigen creaties maken of de voorbeeldkaarten volgen en de coolste voertuigen in elkaar timmeren met het bijgeleverde houten hamertje.

32,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06641

CollectieEducational games
TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar
Korting- 40 %

Creëer je eigen kleine schilderijtjes met behulp van kleurrijke vormpjes en kleine nageltjes. Elke set bevat een ruim assortiment dat uren speelplezier garandeert voor de kids. De stoere rakkers kunnen zich helemaal vinden in de voertuigen set. Inclusief kurkplaat, houten hamer, spijkertjes, instructiekaarten en gekleurde onderdelen.

Komt in een houten doos van 30x23 cm.

Leeftijd: vanaf 4 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3022.83.20.866
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Educatieve spelletjes van Djeco
Inspiratie en stories