Zig & Go dominoset - 48 stuks

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ416

Educatieve spelletjes van Djeco (27)

Laat je mond open vallen door deze adembenemende Zig & Go dominoset. Geweldig om je kind kennis te leren maken met STEM concepten zoals zwaartekracht, momentum, krachten en hoe die een kettingreactie veroorzaken. Door kritisch te denken kun je erachter komen hoe je de grootste kettingreactie kunt veroorzaken.

57,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ05644

CollectieConstruction
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 8 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken
Korting- 40 %

De ronduit unieke Zig & Go dominoset met 48 stukken is een kettingreactiespel waarmee je de zwaartekracht en je bouwkunsten test. Dit heerlijk geschenk maakt deel uit van een hippe collectie van Djeco. Actie-reactie constructies staan hierin centraal. 

In de doos zitten houten stuks, 4 metalen knikkers en een bel om je eigen circuits te maken, er zit ook een instructieblad bij met 3 voorbeeld circuits maar het wordt natuurlijk pas echt leuk als je je eigen constructies gaat bouwen!

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Afmetingen verpakking: 32,5 x 24,5 x 5,5 cm

Ontwerp van Jean-René Ménard

De Djeco's Zig & Go collectie is enorm leerrijk voor kinderen hun creativiteit en logisch denken. Zowel behendigheid en concentratie, als fantasie zijn key. De magie van de actie-reactie constructie verloopt eerst traag, maar accelereert naar het einde toe. Soms zelfs met een muzikale toon. Leer de fysische eigenschappen van de kettingreactie kennen. Leer hoe snelheden en gewicht, bepalend zijn voor de afstanden tussen de objecten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Educatieve spelletjes van Djeco
Inspiratie en stories