Tangram spel

Leerrijke denkpuzzel met 125 voorbeeldkaartjes

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ07225

Lukt het jouw kind om figuren na te maken met de 7 geometrische tangramstukjes?

Op de voorbeeldkaartjes staan tal van figuren die makkelijk en iets moeilijker zijn. De oploosing staat op de achterkant maar volhouden is de boodschap. de aanhouder wint!

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08470

CollectieGames
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 7 jaar

Denkpuzzel Tangram spel van het Franse DJECO is een fijn denkspel om 7 geometrische figuren na te maken, of nog meer zelf te bedenken. Je kan deze puzzel alleen of samen maken. Er zitten voorbeeldkaartjes bij met figuren die je na moet maken met de rode puzzelstukjes uit hout. De figuren mioet je niet op de kaarten leggen aangezien ze groter zijn dan de kaartjes zelf.

Inhoud speldoos: 7 tangramstukjes, 125 kaarten met op de ene zijde het te maken figuur zonder naden, op de andere de oplossing.

Een uitdagende puzzel die kinderen leert concentreren en spelenderwijs uitdaagt.

Leeftijd: 7 tot 12 jaar
Afmetingen doos: 21,5 x 21,5 x 4 cm - puzzelstukjes: 12 x 12 cm - kaartjes: 8 x 8 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
224220.57
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!