Sorteren

Voor in je feestzakjes of als bedankje

Voor kinderen is het super leuk om aan hun vriendjes en vriendinnetjes toffe bedankjes uit te delen voor de verjaardag. Bij De Kleine Zebra hebben we alles in huis om creatieve cadeautjes in elkaar te steken. Van plaktattoos tot maskers en mini speelgoedjes. Het wordt vast en zeker de beste verjaardag ooit!

Hippe sets aan plaktattoos en stickers

Op zoek naar een manier om de outfit helemaal af te maken? Ga dan voor een toffe plaktattoo of sticker. Die kan je gebruiken om de kleren en tassen van je kind op en top uniek te maken. Ook erg leuk om mee te geven tijdens een feestje in kleurrijke party zakjes!

Coole maskers voor verkleedpartijen

Heerlijk verkleden of een feestje met vriendjes? Dat kan met de leuke verkleedmaskers van Moulin RotyRice en Pakhuis Oost. Deze maskers toveren je kind helemaal in zijn of haar lievelingsdier of -figuur! Super tof om uit te delen op het feestje of in een feestelijk zakje mee te geven.

Mini spelletjes voor kleine feestvierders

Een cadeautje waar je elk kind wel mee kan amuseren, zijn leuke mini spelletjes. Van memorygames tot speelgoedauto’s en bellenblazers. Er zit vast en zeker wel een spelletjes bij waarmee jouw kind zich urenlang kan bezighouden!

Toont 1 - 17 van de 17 items

Toont 1 - 17 van de 17 items