Sorteren

Play&Go Soft Collection

Wij zijn helemaal weg van deze 3-in-1 speelmatten uit de Soft collectie van Play & Go. Een unieke speelmat, speelgoedzak én handige luiertas in 1.

Diverse prints voor de binnenkant

De binnenkant is er in verschillende prints van diertjes over luchtballonnen tot special editions. Makkelijk voor onderweg altijd een zacht oppervlak te hebben om je baby op te laten spelen, maar ook thuis komt deze opbergzak zeker van pas.

Ingenieus systeem voor touwtjes

Play & Go heeft een ingenieus systeem bedacht zodat de touwtjes makkelijk verborgen kunnen worden achter een katoenen flap. De buitenkant is steeds voorzien van een aantrekkelijke en bijpassende effen tint voor mama of papa.

Handig voor onderweg

En je neemt de tas mee over je schouder of hangt hem aan je buggy dankzij de verstelbare riem met clips. Een aantrekkelijk keuze voor zowel baby als ouder.

Kies nu jouw favoriete speelmat

De Play & Go Soft Collection is een aantrekkelijke keuze voor zowel baby als ouder. Het is de perfecte oplossing voor ouders die op zoek zijn naar een multifunctionele en stijlvolle speelmat, speelgoedzak en luiertas in één. Kies nu jouw favoriete speelmat uit de Soft Collection en ontdek hoe handig het kan zijn om alles bij de hand te hebben, waar je ook bent.