Wasbare Lorena Canals tapijten

Wasbare Lorena Canals tapijten

Filters
Sorteren

WASBARE TAPIJTEN VAN LORENA CANALS - Waarom kunnen we de tapijten van onze kinderen niet thuis wassen? Dat was de vraag die Lorena Canals in vuur en vlam zette. De oprichtster van dit gelijknamige interieurdecoratiemerk, gespecialiseerd in prachtige tapijten en textielaccessoires voor kinderen, stelde zich deze vraag in 1990, en de rest is geschiedenis... Omdat er geen geschikte oplossing op de markt was, besloot de oprichtster van Lorena Canals haar eigen oplossing te creëren.

Trendy, moderne en wasbare tapijten!

Vandaag de dag is Lorena Canals van pionier uitgegroeid tot een referentiepunt dankzij haar brede scala aan interieurartikelen. De wasbare tapijten van dit merk zijn modern, trendy en vooral zeer praktisch omdat ze in je eigen wasmachine kunnen worden gewassen zonder al te veel gedoe. Eigentijds, levendig en ideaal wanneer je kleintjes door het huis rennen!

Lorena Canals : oogwaardige natuurlijke materialen

De producten van Lorena Canals worden met respect met de hand gemaakt in India van hoogwaardige natuurlijke materialen - voornamelijk katoen en wol - en milieuvriendelijke natuurlijke kleurstoffen. Het merk is trots op de kwaliteit van alle aspecten van de productie, van de meest nobele grondstoffen tot sociaal verantwoorde arbeidsomstandigheden.

Unieke handgemaakte artikelen

Met twee eigen fabrieken in India, kantoren in Barcelona en New York, en magazijnen in Europa, Azië en de Verenigde Staten, werkt de oprichtster samen met meer dan 170 ambachtslieden die zorg dragen voor elk detail in het meest ambachtelijke afwerkingsproces. Dit zorgt niet alleen voor superieure kwaliteit, maar ook dat elk artikel uniek is.

De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan patronen, kleuren en maten... Dus er zal zeker een zijn die bij jouw smaak past!

Filter

Type

Kleur

Formaten

Prijs

Toont 1 - 48 van de 54 items

Toont 1 - 48 van de 54 items