Wasbare Lorena Canals tapijten

Wasbare Lorena Canals tapijten

Filters
Sorteren

Waarom kunnen we de tapijten van onze kinderen niet gewoon thuis wassen? Dat was de vraag die alles in beweging zette voor Lorena Canals. De ontwerpster achter haar gelijknamige huisdecoratiemerk dat gespecialiseerd is in mooie, kindvriendelijke tapijten en textielaccessoires stelde zich in 1990 deze vraag, de rest is geschiedenis. Omdat er geen geschikte oplossing op de markt was, ging ze op pad om haar eigen oplossing te maken.

Vandaag is Lorena Canals van pioneer naar een referentiepunt dankzij de ruime keuze en verscheidenheid aan interieuritems waarop geleefd mag worden. Het wasbaar vloerkleed is wondermooi en praktisch want je kan ze in je eigen wasmachine proper maken zonder al te veel gedoe. Eigentijds, real life en ideaal met kleintjes in huis!

De producten van Lorena Canals worden respectvol handgemaakt in India van hoogwaardige, natuurlijke materialen - voornamelijk katoen en wol - en milieuvriendelijke, natuurlijke kleurstoffen. Het merk is trots op de kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden.

Met twee eigen fabrieken in India, kantoren in Barcelona en New York en magazijnen in Europa, Azië en de Verenigde Staten, werkt de ontwerper zij aan zij met meer dan 170 ambachtslieden die voor elk detail zorgen in het meest handgemaakte uitwerkingsproces. Dit zorgt niet alleen voor topkwaliteit maar zorgt er ook voor dat elk item uniek is.

De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten... dit zorgt ervoor dat er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussen zit.

Filter

Type

Kleur

Formaten

Prijs

Toont 1 - 48 van de 59 items

Toont 1 - 48 van de 59 items