Wasbaar Tapijt Mini Biscuit - Pearl Grey

Dik lichtblauw vloerkleed in de vorm van een koekje

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA013

Wasbare Lorena Canals tapijten (47)

In een kinderwereld -  waar koekjes vloerkleden worden - kan elk kind zijn of haar fantasie de vrije loop laten en lekker spelen op deze miniversie van het iconische Biscuit-ontwerp van Lorena Canals.

65,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : C-MI-BIS-PGR

Formaten70 x 100 cm
TypeTapijten
KleurGrijs

Mini Biscuit Tapijt Pearl Grey van Lorena Canals is handgemaakt door bekwame ambachtslieden, dit maakt elk stuk uniek. Het klein vloerkleed is zacht, licht en je mag het wassen in je machine. Dit mini vloerkleed wordt geleverd met een praktische katoenen tasje met trekkoorden.

Afmetingen: 70 x 100 cm

Gewicht: 1,25 kg

Materiaal: 97% katoen, 3% andere vezels, basis van gerecycleerd katoen, vrij van schadelijke stoffen

Was- en gebruiksinstructies: dit vloerkleed mag je eenvoudig wassen in de machine op max 30°C, hier volgen nog enkele tips voor het onderhoud van je Lorena Canals tapijt:

  • voor dit specifiek tapijt heb je een wasmachine nodig met een capaciteit van 6 kg
  • Apart wassen, op delicaat en kort programma (max 30 min).
  • Gebruik neutrale zeep. Zorg ervoor dat je een laag centrifugeprogramma selecteert als het vloerkleed vlechten of franjes heeft. Gebruik bij voorkeur geen wasverzachter.
  • Laat het natte tapijt niet in de machine zitten, dit kan de kleuren aantasten.
  • Maak je geen zorgen als er pluisjes verschijnen, dit zijn restvezels die worden geproduceerd door het snijden van katoen. De eerste dagen is het raadzaam om het vloerkleed met een harde borstel in de richting van het pluche te vegen, daarna kan je de stofzuiger gebruiken.
  • Mocht je lange of losse draden aantreffen, knip deze dan af met een schaar. Trek nooit aan een draad.
  • Droogtrommel op lage temperatuur.
  • Vermijd drogen in de zon.
  • Niet stomen.

 

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Wasbare Lorena Canals tapijten
Inspiratie en stories