Wasbaar Wollen Tapijt - Bahari - Woolable collection

Prachtig rechthoekig vloerkleed uit 100% wol

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA052

Wasbare Lorena Canals tapijten (49)

Het rechthoekige Bahari - wat zee betekent in Swahili - tapijt symboliseert de spirituele kracht van de oceaan door het reliëf van prachtige schelpen, die in Afrika erg gekoesterd worden.

Elk modern, bohemian interieur verdient dit prachtige wollen vloerkleed met verschillende poolhoogtes in een zachte natuurlijke kleur en knappe details.

149,00 €

119,20 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WO-BAHARI-S

Formaten80 x 120 cm
TypeTapijten
KleurCrème

Wasbaar wollen vloerkleed Bahari van Lorena Canals brengt de pracht en praal van de natuur recht in je woon- en slaapkamer. Het stukje woondeco toont silhouetten van cauri-schelpen. De canvas basis is aan één rand zichtbaar, versierd met borduurwerk en afgewerkt met een bruine getufte sierrand op de zoom.

Dit tapijt is handgemaakt door bekwame ambachtslieden, hierdoor is elk stuk uniek en kunnen er kleine verschillen optreden. Wollen vloerkleden zullen vezels verliezen als ze nieuw zijn en tijdens het gebruik. Dit is geen defect, maar een kenmerk van de gebruikte natuurlijke wolvezel. Het hoogpolig tapijt is afgewerkt tot in de kleinste puntjes en wordt met een katoenen draagtas + een antisliponderlaag geleverd.

Afmetingen: 80 x 120 cm

Gewicht: 2 kg

Materiaal: 100% wol, gerecycleerd katoen, vrij van schadelijke stoffen

Wasinstructies: dit vloerkleed mag je eenvoudig wassen in de machine op max 30°C, hier volgen nog enkele tips voor het onderhoud van je Lorena Canals tapijt:

  • voor dit specifiek tapijt heb je een wasmachine nodig met een capaciteit van 9 kg
  • Apart wassen, op delicaat en kort programma (max 30 min).
  • Gebruik neutrale zeep. Zorg ervoor dat je een laag centrifugeprogramma selecteert als het vloerkleed vlechten of franjes heeft. Gebruik bij voorkeur geen wasverzachter.
  • Laat het natte tapijt niet in de machine zitten, dit kan de kleuren aantasten.
  • Droogtrommel op lage temperatuur.
  • Niet stomen, geen droogkuis

 

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Wasbare Lorena Canals tapijten
Inspiratie en stories