Solden Trixie

Solden Trixie

Sorteren

De winter is een magische tijd, vooral met de collectie Trixie voor jouw kleintjes. De voetenzakken van Trixie, met zorg gemaakt, omhullen jouw baby in een warme knusheid. Samen met baby mutsen en handschoenen bieden ze volledige bescherming tegen de kou, terwijl ze onweerstaanbaar schattig zijn. Profiteer van onze uitverkoop om de wintergarderobe van jouw kind te vullen met zowel stijlvolle als praktische items!

Winterse traktaties van Trixie in de aanbieding...

Slaap is essentieel voor de groei van jouw kind. Daarom zijn onze beddengoedsets van Trixie in de uitverkoop een koopje voor jonge ouders. Ontworpen in zachte stoffen met betoverende patronen beloven ze rustige en inspirerende nachten. Bijpassende knuffels en bedomrandingen toveren het bed om tot een kleine oase van rust, waar elke droom een avontuur wordt.

Speelgoed en accessoires om de zintuigen te prikkelen

De eerste ontdekkingen zijn onvergetelijk. Ons afgeprijsde assortiment van Trixie rubberen speelgoed is perfect om de nieuwsgierigheid en tastzin van jouw baby te stimuleren. De knusse slaapzakken garanderen optimaal comfort tijdens dutjes en nachten. Elk speeltje is een belofte van plezier en leren, waardoor elke dag met jouw kind nog specialer wordt.

Trixie pyjama's: gegarandeerde dromen tegen lage prijzen!

Onze afgeprijsde Trixie pyjama's zijn eindelijk de finishing touch voor sterrennachten. Het zachte materiaal wiegt jouw kind terwijl de speelse en liefdevolle motieven hem naar dromenland begeleiden. Deze pyjama's staan garant voor een goede nachtrust en vrolijke ochtenden, en weerspiegelen de liefde en zorg die je hebt voor jouw kleintje.

Toont 1 - 48 van de 113 items

Toont 1 - 48 van de 113 items