Naar buiten met Liewood

Naar buiten met Liewood

Sorteren

Buiten spelen maar! Met de OUTERWEAR collectie van LIEWOOD doe je het altijd perfect uitgerust en in stijl. Deze collectie buitenkledij past perfect bij de filosofie van het Deense merk en hun herkomst. In Scandinavische landen is het heel gewoon dat kinderen veel buitentijd hebben op een dag, alleen is goede kledij dan echt wel noodzakelijk. Zodat je - ondanks wind, regen en koude - toch perfect kan bewegen, ontdekken, spelen en genieten.

Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen van buitenkleding voor internationale modemerken, heeft de Liewood CEO en Creative Director, Anne Marie Lie Norvig, de vereiste ervaring om een duurzame collectie met onder andere regenkleding, skipakken, winterjassen en accessoires te creëren die generaties lang kan worden doorgegeven.

Droge voeten met waterbestendige regenlaarsjes

Korte of lange laarzen? Met print of zonder print? Bij LIEWOOD vind je vast en zeker het perfecte laarsje voor jouw mini me. Deze waterproof laarzen zijn ideaal om gewoon door de plassen te stappen op een regenachtige dag, op verkenning te gaan in het bos en hip voor de dag te komen.

Stijlvol naar buiten met knappe jassen, mutsen en hoeden

Voor elk seizoen heeft LIEWOOD de perfecte kledij in huis. Alles van leuke regenjassen en zomerjassen tot warme mutsen en regenhoedjes. Allemaal gemaakt van duurzame materialen zoals biologisch katoen en gerecycled polyester. Comfortabel, stijlvol én praktisch.

Toont 1 - 8 van de 8 items

Toont 1 - 8 van de 8 items