Sorteren

Cloby is een Nederlands merk dat functionele producten ontwerpt en ontwikkelt voor hippe ouders en kindjes waar je mee gezien wil worden.

Het avontuurlijk verhaal van Cloby

De oprichters Suzanne & Veroniek hebben de wereld afgereisd en woonden over heel de wereld met hun jonge kinderen. De ervaringen en inspiratie die ze toen opdeden, verwerken ze nu in elk van hun producten en maakt jouw leven makkelijker terwijl je erop uit trekt met je mini avonturiers.

UV-werende doek voor de meest optimale zonnebescherming

De Cloby UV-doek met factor 50+ biedt jouw kindje de beste bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Deze multifunctionele doek heeft twee drukknoopjes waardoor je die makkelijk kan bevestigen aan de kinderwagen of draagzak. Ook fijn om te gebruiken als voedingsdoek om je kleintje de borst of fles te geven.

Magnetische clips om kinderspulletjes netjes vast te maken

Alles netjes op één plek houden was nog nooit zo gemakkelijk met de Cloby Clips. Deze magnetische clips zijn super handig om speeltjes aan de kinderwagen of maxicosi te bevestigen, een doek aan de buggy vast te maken of een een borstvoedingsdoek te creëren door een doek met de clip aan je kleding vast te zetten. De clips zijn gemaakt van hoogwaardig leer en komen ook in uitvoering met een reflecterende strip.

Hydrofiele Swaddle doek voor de gevoelige babyhuid

De Cloby Swaddle is het perfecte doekje voor de gevoelige huid van jouw baby. Deze hydrofiele doek is gemaakt van superzacht bamboe en katoen. Allemaal natuurlijke stoffen die luchtig aanvoelen, zeer absorberend zijn en je kleintje warm houden. Gebruik de Swaddle doek als bescherming over de kinderwagen, als inbakerdoek voor het slapen, als voedingsdoek, als speelkleed en ga zo maar oneindig verder.

Toont 1 - 25 van de 25 items

Toont 1 - 25 van de 25 items