Sorteren

We mogen trots zijn op CÎME, een mooi biologisch skincare merk uit eigen land (België) dat gemaakt is met producten uit de Himalaya. Founders Isabel & Anke uit Gent zijn terecht trots op hun lijn huidverzorgingsproducten waarin lokale traditionele kennis en moderne wetenschap elkaar versterken. Ze werken enkel met natuurlijke effecten die de huid voeden en doen wat ze beloven. Alles is biologisch gecertifieerd en vrij van synthetische parfums, maar ziet er ook leuk uit in je badkamer.

In hun producten zitten enkel natuurlijke ingrediënten in hun puurste vorm - zoals plantenextracten, plantaardige oliën, bloesemwaters en essentiële oliën - die boordevol vitaminen, antioxidanten en essentiële vetzuren zitten en écht goed zijn voor je huid. De producten hebben een heerlijke geur en zijn toch 100% vrij van synthetische parfums

Bio cosmetica hip en aantrekkelijk maken voor een groot publiek

De actieve bestanddelen van CÎME producten komen uit Nepal, de productie gebeurt lokaal in Europa en grondstoffen worden ook lokaal verwonnen. De belangrijkste drijfweer achter CîME is de impact die ze kunnen hebben in Nepal. Zo loopt er onder andere een succesvol scholenproject en een project voor moeders die zelfstandig abrikozenpitolie kunnen ontginnen naast hun dagelijkse taken bij hun thuis en zo een zelfstandig, eigen inkomen kunnen vergaren.

Het gamma van CîME wordt niet getest op dieren en de verpakkingen zijn recycleerbaar. Ze doen erg veel onderzoek naar geuren en texturen. Typisch is ook dat de producten multifunctioneel zijn en geschikt voor verschillende doeleinden zodat je niet te veel nodig hebt voor een goed resultaat. Ook leuk om te weten: alle producten mogen worden gebruikt tijdens de zwangerschap, met uitzondering van de Himalaya balsem (omwille van de essentiële oliën die er in zitten).

Op de verpakking van elk product staat duidelijke uitleg en tekeningen die stap voor stap de skincare routine of het gebruiksgemak van elk product uitlegt. De producten van CîME zijn goed voor je huid, zien er mooi uit én zijn 100% bio. Daar zit de kracht van dit Belgisch skincare merk. 

Let's be honestly beautiful!

Toont 1 - 19 van de 19 items

Toont 1 - 19 van de 19 items