3-in-1 micellaire reinigingslotion - Rosée de Roses - 150 ml

Verwijderd make-up, reinigt de huid met rozenwater en roosextract

Staat: Nieuw product

CîME

CE500

Op zoek naar een beauty routine zonder nare stoffen? Dit milde en zachte micellair water – op basis van rozenwater en roosextract – verwijdert make-up en reinigt, zonder uit te drogen. Het bevat enkel natuurlijke ingrediënten, hoeft je niet na te spoelen, handig in gebruik en zeer doeltreffend.

De Rosée des Roses lotion helpt om de poriën te sluiten en de natuurlijke balans van je huid te herstellen. je kan jezelf er ook mee verfrissen op warme dagen.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7

3 in 1 Micellaire reinigingslotion Rosée de Roses van het Belgische skincare merk CîME is geschikt voor alle huidtypes. Perfect te combineren met de reinigingsolie Recette de Pureté. Dit 3-in-1 bioproduct met gecertificeert Ecocert Greenlife label verwijdert make-up, reinigt de huid en herstelt de natuurlijke balans. Voor een zachte, schone, gekalmeerde en getonifieerde huid.

Dit biologisch verzorgingsproduct komt in een mooie verpakking en is eenvoudig aan te brengen. CîME wil graag de aantrekkelijkheid van bio uitspelen naar een groot publiek, al hun producten ruiken lekker en zijn vrij van hormoonverstoorders.

Inhoud: 150 ml - 5.2 FL OZ.
Houdbaarheid: 12 maanden na opening
Hoe gebruiken? 's morgens en 's avonds gebruiken, aanbrengen met een watje en/of verstuif direct op de huid van je gelaat. Niet met water afspoelen.

Check de CÎME skincare test op Cîme website om je eigen huidtype te bepalen door 7 simpele vragen te beantwoorden en de juiste producten te vinden die bij jouw huidtype passen.

Biologisch en natuurlijk. Niet getest op dieren. Zonder parabenen, zonder (synthetisch) parfum, zonder phenoxyethanol.
Voor elk verkocht product schenkt CîME een deel van de opbrengst aan het Little Doctors scholenproject in de Nepalese Himalaya. 

_

Onze webshop is met het Belgische CÎME een superfijn vegan en fairtrade merk rijker. Dit verzorgingsmerk van eigen bodem gebruikt actieve bestanddelen uit de Himalaya en werkt mee aan liefdadigheidsprojecten om de lokale Nepalese bevolking niet alleen werk te geven maar ook te helpen. Hun gamma bestaat uit zuivere & doeltreffende producten, zonder nasty ingredients voor het hele gezin.

Bovendien heeft elk huidverzorgingsproduct een fijne geur en mooie verpakking. Ideale cadeautjes voor al je vriendinnen - én jezelf.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.17
We mogen trots zijn op CÎME , een mooi biologisch skincare merk uit eigen land (België) dat gemaakt is met producten uit de Himalaya . Founders Isabel & Anke uit Gent zijn terecht trots op hun  lijn huidverzorgingsproducten waarin lokale traditionele kennis en moderne wetenschap elkaar versterken. Ze werken enkel met natuurlijke effecten die de huid voeden en doen wat ze beloven. Alles is biologisch gecertifieerd en vrij van  synthetische parfums, maar ziet er ook leuk uit in je badkamer. In hun producten zitten enkel  natuurlijke ingrediënten  in hun  puurste vorm  - zoals plantenextracten, plantaardige oliën, bloesemwaters en essentiële oliën - die boordevol vitaminen, antioxidanten en essentiële vetzuren zitten en  écht goed  zijn voor je huid. De producten hebben een heerlijke geur en zijn toch 100%  vrij van synthetische parfums .  Bio cosmetica hip en aantrekkelijk maken voor een groot publiek De actieve bestanddelen van CÎME producten komen uit Nepal, de productie gebeurt lokaal in Europa en grondstoffen worden ook lokaal verwonnen. De belangrijkste drijfweer achter CîME is de impact die ze kunnen hebben in Nepal. Zo loopt er onder andere een succesvol scholenproject en een project voor moeders die zelfstandig abrikozenpitolie kunnen ontginnen naast hun dagelijkse taken bij hun thuis en zo een zelfstandig, eigen inkomen kunnen vergaren. Het gamma van CîME wordt niet getest op dieren en de verpakkingen zijn recycleerbaar. Ze doen erg veel onderzoek naar geuren en texturen. Typisch is ook dat de producten multifunctioneel zijn en geschikt voor verschillende doeleinden zodat je niet te veel nodig hebt voor een goed resultaat. Ook leuk om te weten: alle producten mogen worden gebruikt tijdens de zwangerschap , met uitzondering van de Himalaya balsem (omwille van de essentiële oliën die er in zitten). Op de verpakking van elk product staat duidelijke uitleg en tekeningen die stap voor stap de skincare routine of het gebruiksgemak van elk product uitlegt.  De producten van CîME zijn  goed voor je huid, zien er mooi uit én zijn 100% bio.  Daar zit de kracht van dit Belgisch skincare merk.  Let's be honestly beautiful!