Sorteren

Wie KOMONO zegt, zegt Antwerpen + fashion en voortaan ook De Kleine Zebra. Wat zijn we blij met dit cool merk erbij! Komono is een accessoire-merk van eigen bodem en van de bovenste plank. Perfect om kleine stijliconen nog wat cooler te maken.

High fashion van eigen bodem

Ontdek de innovatieve collecties zonnebrillen en horloges van KOMONO. Elk design is orgineel, ontworpen in eigen ateliers. Dit high fashion lifestyle merk is diep geworteld in het Antwerpse mode-milieu en staat bekend om zijn uitgesproken visie op mode en stijl. Opgericht in 2009 in België door ex-professionele snowboarders Anton Janssens en Raf Maes, doorbreekt KOMONO conventie, maakt avant-garde toegankelijk en betaalbaar met hun eigentijds, fris design in de wereld van accessoires. Of het nu gaat om zonnebrillen, zonnebrilaccessoires of kinderhorloges: KOMONO omarmt het experimentele en biedt een blik op de toekomst in het hier en nu.

Wereldberoemd en nu ook bij De Kleine Zebra

Verkrijgbaar in meer dan 80 landen, is KOMONO een echt wereldwijd merk. Hun designs zijn gedragen door enkele van 's werelds meest herkenbare gezichten en worden verkocht door een indrukwekkend aantal high-profile concept stores - en nu ook bij De Kleine Zebra #trots

Toont 1 - 31 van de 46 items

Toont 1 - 31 van de 46 items