Sorteren

Praktische stukjes alledaagse magie, zo beschrijft het Deense GRECH & CO. haar collecties, geïnspireerd door de onvoorwaardelijke liefde van mama's, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en duurzame zonnebrillen tot eco-friendly babyspeelgoed en schattige kinderparaplu's. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gemaakt om het dagelijkse leven leuker en makkelijker te maken.

De kleine dingen maken de grote

GRECH & CO. is een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk opgericht door Janet Grech. Janet is zelf mama van 4 kleintjes - allemaal geboren binnen zes jaar na elkaar. Ze is afkomstig uit San Diego, Californië en verhuisde in 2012 naar Denemarken, waar Grech & Co. haar Deense wortels heeft gevestigd.

Een voorliefde voor de natuur, vintage vibes, pre-loved items en soulvolle stukken die een doel hebben vormen de basis van dit merk. Het leven van een drukke mama draait eigenlijk echt om de kleine dingen. Kleine gelukjes die een extra boost geven waarvan we soms niet wisten dat we ze nodig hadden. Of het nu te vinden is in de schoonheid en functie van een haarspeldje, de prachtige kleuren van babyspeelgoed of andere mooie items. Check it out!

It's truly the little things that make life G R A N D

Toont 1 - 31 van de 79 items

Toont 1 - 31 van de 79 items