Speenkoord uit siliconen - Spice

Geen verdwaalde tutjes dankzij dit oranje tutkoord

Staat: Nieuw product

Grech & Co

GCH036

Waarom zijn we zo dol op de nieuwe fopspeenclips van Grech & co? Omdat ze mooi zijn van kleur, knap van design en supergemakkelijk schoon te maken.

Geschikt voor zowel tutjes met een knoop als met een ring.

21,00 €

14,70 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : GR-PClip-H

TypeTutkettingen
Korting- 30 %
STOP/FINISTOP

Siliconen speenkoord Spice van Grech & co is een super duurzame must-have die de tand des tijds perfect kan doorstaan, kleur behoudt en hypoallergeen. Het verhoogde Grech & co logo is leuk om aan te voelen, ideaal voor nieuwsgierige vingertjes.

Verkrijgbaar in verschillende trendkleuren zodat je perfect kan matchen met de outfit van je baby.

Materiaal: siliconen, vrij van BPA en nare stoffen - metalen clip met cover uit kunststof

Afmetingen: 21 cm

_

Voeg wat magie toe aan elke dag met de praktisch items van Grech & Co. Met collecties die geïnspireerd zijn door de onvoorwaardelijke liefde van moeders, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en speelse laarsjes tot milieuvriendelijk babyspeelgoed . Elk stuk is met liefde gekozen, ontworpen en gemaakt om elke dag makkelijker én leuker te maken. Ontdek Grech & Co. : een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Praktische stukjes alledaagse magie, zo beschrijft het Deense GRECH & CO. haar collecties, g eïnspireerd door de onvoorwaardelijke liefde van mama's, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en duurzame zonnebrillen tot eco-friendly babyspeelgoed en schattige kinderparaplu's . Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gemaakt om het dagelijkse leven leuker en makkelijker te maken. De kleine dingen maken de grote GRECH & CO. is een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk opgericht door Janet Grech. Janet is zelf mama van 4 kleintjes - allemaal geboren binnen zes jaar na elkaar. Ze is afkomstig uit San Diego, Californië en verhuisde in 2012 naar Denemarken, waar Grech & Co. haar Deense wortels heeft gevestigd. Een voorliefde voor de natuur, vintage vibes, pre-loved items en soulvolle stukken die een doel hebben vormen de basis van dit merk. Het leven van een drukke mama draait eigenlijk echt om de kleine dingen. Kleine gelukjes die een extra boost geven waarvan we soms niet wisten dat we ze nodig hadden. Of het nu te vinden is in de schoonheid en functie van een haarspeldje, de prachtige kleuren van babyspeelgoed of andere mooie items. Check it out! It's truly the little things that make life G R A N D