Babyspeelgoed

Babyspeeltjes en speelgoed voor peuters

Sorteren

Babyspeelgoed in alle vormen en kleuren voor de kleinste speelvogels! Van leuke stapelblokken tot interessante rammelaars over kleurrijke boxspeeltjes, interessante babyboekjes, bijtspeeltjes en muziekdozen. Eerste speelgoed voor hippe baby's om te ontdekken, te bewonderen maar vooral uren mee te spelen.

Leuke activiteitenspeelgoed voor actieve kids

Klaar, set en actie! Voor de dynamische kinderen hebben we coole activiteitenspeeltjes waarmee ze urenlang kunnen spelen. Ga voor een spannende knikkerbaan, schattige houten en stoffen popjes, een complete activiteitentafel en veel meer. Super veel plezier gegarandeerd!

Uren tast -en voelplezier met knappe babyboekjes

De eerste babyboekjes vind je vast en zeker bij De Kleine Zebra. Van zachte stoffen en houten boekjes voor op de speelmat tot kunststof badboekjes voor in het water. Stuk voor stuk gemaakt uit kindvriendelijke materialen én met veel liefde voor de kleine babyhandjes.

Dansen en zingen met muzikale knuffels en muziekdozen

Dat klinkt als muziek in de oren! Voor de muzikale kids hebben we fijn muziekspeelgoed om je kindje te entertainen. Dans, zing of luister samen naar plezante melodieën en geluiden.

Stevige bijtringen voor doorkomende tandjes

Bijten maar! Met een leuke bijtring leert jouw kindje het eerste grijpen en verdwijnt het bovendien snel in de mond om er uitvoerig aan te sabbelen en op te bijten. Perfect om die doorkomende tandjes eenvoudig te kalmeren.

Bedomranders en accessoires voor een gezellige babybox

Maak van de babybox een knus én veilig plekje voor jouw baby. Zo hebben we bij De Kleine Zebra super zachte en kleurrijke bedomranders, wieglakens, kussentjes en ander bedtextiel om de perfecte box te bouwen. Ideaal voor in te slapen of te spelen.

Kleurrijke hangspeeltjes voor het eerste grijpen

Niets zo om die kleine handjes te zien bewegen. Vooral richting kleurrijke hangspeeltjes speciaal gemaakt voor het eerste grijpen. Perfect om de fijne motoriek te bevorderen en om eindeloos speelplezier mee te beleven!

Toffe tapijten en maffe matten voor zalig speelplezier

It’s playtime! Prikkel je kleine avonturier met één van de vele geweldige speelmatten en speeltapijten. Onze speelkleden zijn allemaal super zacht om op te zitten, te spelen en te ravotten. Onmisbaar in de kinderkamer, speelkamer of woonkamer.

Stapel- en sorteerspeelgoed voor de fijne motoriek

Spelen en leren tegelijk? Dat kan met vrolijk stapel- en sorteerspeelgoed voor peuters, kleuters en kids. De kleurrijke blokken in allerlei vormen en maten helpen jouw kind te leren stapelen, te sorteren en plezier te beleven!

Fijne wandelingen met trek- en duwspeelgoed

Maak een leuke wandelingen met beestige trek- en duwspeeltjes. Van loopwagentjes en duwauto’s tot trekeendjes en andere figuurtjes met een trektouw. Ideaal speelgoed om die eerste belangrijke stapjes te zetten!

Vrolijke rammelaars voor veel ontdekplezier

Shake it! Lekker schudden met de rammelaars van verschillende fantastische designermerken. Dat kan bij De Kleine Zebra. We hebben in onze collecties rammelaars in alle maten, kleuren, prints en materialen. Voor elk wat wils dus!

Toont 1 - 48 van de 1397 items

Toont 1 - 48 van de 1397 items