Houten bijtring - Humble

Tijdloos babygeschenk: bijtspeeltje in silicone en hout met tasje

Staat: Nieuw product

MinMin Copenhagen

MIN006

Op zoek naar een cadeau voor een baby of voor een babybezoek? Dit bijtspeeltje zal zeker in de smaak vallen van kleintjes en ouders.

Het siliconen deel helpt knagende pijn van doorkomende tandje verlichten en kalmeert gevoelig tandvlees, terwijl het houten deel ook de zintuigen van het kind stimuleert en perfect past in kleine handjes.

25,00 €

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TH3

TypeBijtspeeltjes
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Houten bijtring Humble van het wondermooie MIN MIN COPENHAGEN is een fijne baby cadeau of kraamgeschenk om te koesteren. Alle siliconen producten zijn getest en goedgekeurd volgens de hoogste Europese normen.

Afmetingen: 10 x 9 cm - afmetingen verpakking: 13 x 12 cm
Materiaal: lindehout en silicone, komt in een canvas tasje

_

MinMin Copenhagen staan voor kinderen die zelfverzekerd opgroeien, met een geweldig gevoel van eigenwaarde, respect voor anderen en de wereld om hen heen. Val voor deze mini collectie uit het hart van Denemarken met muurdeco, houten speelgoed en duurzaam badspeelgoed,... Ontdek de hele collectie >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.4
Duurzaam en artistiek houten speelgoed , dat is de basis van MIN MIN COPENHAGEN . Dit Deens merk staat voor kinderen die zelfverzekerd opgroeien, met een geweldig gevoel van eigenwaarde, respect voor anderen en de wereld om hen heen. Val voor deze creatieve en originele collectie uit Scandinavië met muurdeco , open-end speelgoed, orignele kleuren en designs. Ontdek de hele collectie >