Sorteren

Fietskleding, regenjassen en vestjes

FIETSKLEDING - Bij De Kleine Zebra begrijpen we het belang van comfort en bescherming wanneer u op uw fiets stapt, ongeacht het weer. Daarom bieden we een uitgebreide collectie hoogwaardige fietskleding om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu een enthousiaste mountainbiker bent, een fervent stadsfietser of een ouder die zijn kind droog wil houden, we hebben alles wat u nodig heeft.

De GoFluo-selectie: schitter in het donker en blijf droog

Wanneer veiligheid en zichtbaarheid van het grootste belang zijn, is onze GoFluo-collectie er voor u. Onze waterdichte en ademende fietsjassen van het merk GoFluo houden u droog op regenachtige dagen en zorgen voor maximale zichtbaarheid dankzij hun fluorescerende kleuren. Voor de jongste fietsers zijn onze regenpakken en waterdichte broeken van GoFluo perfect voor regenachtige fietstochten. Waar u ook fietst, wees voorbereid om de elementen te trotseren met stijl.

Thousand: fietshandschoenen voor alle seizoenen

Warmte en grip zijn essentieel voor vertrouwd fietsen. Ontdek onze collectie fietshandschoenen van Thousand, perfect voor zowel zomer als winter. Ontworpen voor comfort en duurzaamheid, houden onze zomerfietshandschoenen uw handen koel, terwijl onze wintermodellen u beschermen tegen ijzige kou. Fiets met stijl en comfort dankzij Thousand.

Rainette: waterdichte pakken voor de kleintjes

Zelfs de jongste fietsers verdienen bescherming tegen regen. Met onze selectie waterdichte babyregenpakken van het merk Rainette kunt u uw kind droog houden tijdens gezinsfietstochten. Met zorg gemaakt en voorzien van praktische details zijn onze Rainette-pakken een uitstekende keuze voor uitstapjes in de regen.

De fietskleding van De Kleine Zebra: meer dan alleen mode, een levensstijl!

Naast onze selectie gespecialiseerde merken biedt De Kleine Zebra ook een assortiment waterdichte fietsjassen, fluorescerende donsjassen en waterdichte broeken voor volwassenen en kinderen. Blijf stijlvol op de fiets terwijl u beschermd blijft tegen regen en wind. Onze producten zijn ontworpen om de perfecte balans te bieden tussen stijl en functionaliteit. Verken onze collectie fietskleding en kies de perfecte outfit voor uw volgende fietstocht. Laat het weer u niet langer tegenhouden, fiets met vertrouwen dankzij De Kleine Zebra!

Toont 1 - 5 van de 5 items

Toont 1 - 5 van de 5 items