Sorteren

Weekendje weg met FRESK

Bij FRESK geloven ze in duurzame en stijlvolle producten die een positieve impact hebben op zowel jou als het milieu. Ontdek hun ruime weekendtas en hippe toiletzak, gemaakt van gerecyclede PET-flessen. FRESK brengt functionaliteit, mode en duurzaamheid samen in één collectie.

De perfecte weekendtas voor jouw avonturen

De ruime cilindervormige weekendtas is ontworpen met jouw reisbehoeften in gedachten. Met zijn twee stevige handvaten, lederen accenten en een ruim extra zakje met rits biedt de tas voldoende opbergruimte en handige functionaliteiten. Maar dat is niet alles, deze tas is volledig gemaakt uit gerecyclede petflessen. Dus terwijl jij geniet van je avonturen, draag je ook bij aan het verminderen van plastic afval.

Stijl ontmoet duurzaamheid met een hippe toiletzak

Deze trendy toiletzak is niet alleen een musthave accessoire, maar ook een bewuste keuze voor het milieu. Voorzien van een stevige rits met lederen label en een klein metalen ringetje, is deze toiletzak perfect om al je essentiële toiletspullen georganiseerd te houden. En het beste van alles? De toiletzak is volledig gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Laat jouw persoonlijke stijl zien en draag tegelijkertijd bij aan een schonere planeet.

Kies jouw favoriete FRESK print

Bij FRESK geloven ze dat duurzaamheid en stijl hand in hand kunnen gaan. Daarom bieden ze een scala aan leuke FRESK prints voor zowel de weekendtas als de toiletzak. Of je nu houdt van speelse patronen, subtiele kleuren of opvallende ontwerpen, bij FRESK vind je zeker een print die bij jouw persoonlijkheid past. Maak je reisaccessoires compleet met een bijpassende print en maak een statement waar je trots op kunt zijn.