Katie Scott x Ferm Living

Wondermooi, rijk aan detail.

Sorteren

Katie Scott voor Ferm Living, wat een match made in heaven! Deze Britse illustratrice blinkt uit met een verbluffende rijkdom aan details, ze heeft verschillende rijkelijke prints gemaakt boordevol detail en afgewerkt in trendkleuren. Haar prints komen terug op behangpapier en bedlinnen.

Of haar onderwerp nu schelpen, bomen of dieren bevat, de prints tonen een adembenemende weergave van zowel het prachtige dierenrijk als het botanische koninkrijk. Haar ervaring, van internationaal gewaardeerde publicaties in o.a. de New York Times, over Noorse medische tijdschriften en de Japanse avant-garde bloemenkunstenaar Azuma Makoto tot grote modemerken, heeft de Britse illustrator Katie Scott behoorlijk naam gemaakt. Ze heeft drie boeken geïllustreerd over dieren, evolutie en de fantastische wereld van de botanie, die allemaal zeer geprezen worden - en dit niet alleen onder door nieuwsgierige kinderen.

Haar collectie voor Ferm Living is liefde op het eerste gezicht en brengt stijl in de kinderkamer en elke andere kamer van je huis.

Toont 1 - 6 van de 6 items

Toont 1 - 6 van de 6 items