Sorteren

Fietshelmen en helmaccessoires voor kinderen

FIETSHELMEN VOOR KINDEREN – Laten we gaan voor maximale veiligheid en stijl met de helmen van De Kleine Zebra! Met gerenommeerde merken zoals Banwood, Nutcase, Thousand, Trybike en EGG bieden we een gevarieerd assortiment om jonge fietsers met elegantie en zekerheid te beschermen. Ontdek unieke ontwerpen en geavanceerde functies voor veilige fietsavonturen.

Kinderfiets helmen: Banwood, Nutcase, Thousand, Trybike & EGG!

Ontdek onze gevarieerde collectie kinderfiets helmen bij De Kleine Zebra. We zijn er trots op een selectie van gerenommeerde merken te presenteren, waaronder Banwood, Nutcase, Thousand, Trybike en EGG. Elk merk brengt zijn eigen stijl en unieke kenmerken om de veiligheid en het comfort van uw jonge fietsers te waarborgen. Kies voor een vintage ontwerp, een moderne touch of speelse patronen – vind de perfecte helm voor elk avontuur.

Ontdek hier de Coconuts babyfietshelmcollectie van Trybike >

Hoe kies je de juiste maat fietshelm?

Het kiezen van de juiste maat voor een fietshelm is essentieel om optimale bescherming te bieden. Meet de omtrek van het hoofd van uw kind net boven de wenkbrauwen om de juiste maat te bepalen. Raadpleeg vervolgens de maattabel die door elk merk wordt geleverd om de helm te vinden die een comfortabele en veilige pasvorm garandeert. Een goed passende helm is de eerste stap naar een veilige en plezierige fietservaring.

Kinderfiets helmen die stijl en veiligheid combineren!

Onze kinderfiets helmen combineren mode en bescherming perfect. Thousand-modellen onderscheiden zich door hun vintage charme en geavanceerde technologie voor maximale veiligheid. Nutcase helmen fleuren ritten op met kleurrijke patronen en stevige constructie. EGG biedt een aanpasbare ervaring met verwisselbare schalen om de unieke stijl van elk kind te weerspiegelen. Kies een helm die een glimlach op het gezicht van uw jonge fietsers tovert, terwijl ze veilig blijven.

De prachtige Heritage fiets helmcollectie van Thousand vind je hier >

Van baby tot kleine fietser: onze babyfietshelmen :-)

Van babyfietshelmen tot helmen voor grotere kinderen, veiligheid is onmisbaar. Trybike helmen bieden bescherming voor de allerkleinsten, terwijl Banwood helmen perfect passen bij opgroeiende kinderen. De fantasierijke ontwerpen en diverse kleuren van de helmen zorgen ervoor dat elke jonge fietser de helm vindt die bij hem past, wat zorgt voor continu dragen van dit verplichte accessoire voor een zorgeloze fietservaring.

Let's stay SAFE !

Toont 1 - 50 van de 61 items

Toont 1 - 50 van de 61 items