Opvallende Skin Ruby Voor EGG Multi-Sport Helm

Staat: Nieuw product

EGG

EGG is dé universele innovatieve 'customizable' helm van zeer hoogwaardige kwaliteit voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Het uiterlijk...

14,95 €

10,47 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11291

STOP/FINISTOP
EGG is dé universele innovatieve 'customizable' helm van zeer hoogwaardige kwaliteit voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Het uiterlijk van de basishelm kan in eenvoudige stappen aangepast worden met behulp van 'skins'. 'Skins' zijn naadloos passende hoesjes van hoogwaardige stretch stof met een eigentijdse print die over de helm worden bevestigd.

Robijnen (Ruby) zijn kostbaar net als je hoofd. Maak van je EGG helm een echt juweeltje met deze glamoureuze rode skin.

Deze skin is verkrijgbaar in 2 maten: Small en Medium. En past perfect op de corresponderende maat EGG helm.


***Opgelet: dit product is een accessoire, de helm is apart verkrijgbaar en niet inbegrepen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
EGG - Dé universele innovatieve 'customizable' helm van zeer hoogwaardige kwaliteit voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. De helm combineert een uniek Nederlands design met veiligheid, comfort en plezier. De helm heeft een geheel eigen retro-look en ‘customization’-systeem zodat het uiterlijk in eenvoudige stappen is aan te passen met behulp van Skins en Add-ons. Skins zijn naadloos passende hoesjes van hoogwaardige stretch stof met een eigentijdse print die over de helm worden bevestigd. Add-ons van zacht rubber, zoals een kroontje, zonneklep of hanenkam, zijn accessoires die door de Skin op de helm worden geklikt. Verschillende combinaties maken de helm nog leuker en persoonlijker. EGG helmen zijn niet alleen fun maar zijn ook uitmuntend in bescherming omdat deze helmen helemaal voldoen aan de actuele en toenemende behoefte aan veiligheid en de wetgeving omtrent het dragen van een helm voor sneeuw-, straat- en watersporten. EGG stimuleert kinderen om een helm pro actief te willen dragen. De helm is geschikt voor verschillende sporten zoals fietsen, skiën, snowboarden, skateboarden, kitesurfen, wakeboarden en kanoën.