We gaan in de tuin spelen ☀

08.04.2024


Laat je betoveren door onze ideeën voor buitenactiviteiten, van verkenningstochten met een verrekijker in de hand tot de magie van vliegers die dansen op de wind, en van de meest inventieve bouwwerken tot rollenspellen. Haal dus diep adem van de frisse lucht en stort je in opwindende buitenavonturen met je kleine ontdekkingsreizigers, klaar om de wereld aan jouw zijde te veroveren, en zo elke dag van de lente te verrijken met een vleugje ontdekking en avontuur!1 | Voor de jonge ontdekkers, op naar de geheime tuin!


Ga op boeiende expedities in je eigen tuin, gewapend met een verrekijker of een monoculair van de beste kwaliteit. De collecties van Moulin Roty zijn perfect voor deze kleine verkenningstochten, en bieden je kinderen de kans om de wereld vanuit een nieuw perspectief te bekijken, waardoor elke avontuur verrijkt wordt met verrassende ontdekkingen en momenten van pure vreugde.


jumelles moulin roty2 | Tijd voor een workshop natuurverven!


Richt een plek in waar kinderen kunstwerken kunnen creëren met natuurlijke elementen als penselen of canvas. Bladeren, twijgjes, dennenappels, en zelfs stukjes schors kunnen dienen als materiaal om te schilderen. Je kunt ook geplette bessen, bloemblaadjes, en aarde gebruiken om natuurverf te maken. Dit laat hen de natuur vanuit een ander perspectief zien en stimuleert hun creativiteit door gebruik te maken van ecologische materialen die voorhanden zijn.3 | De glorietijd van de houten barbecue!


Stel je een perfecte zomerse middag in je tuin voor, waar kinderlachen mengt met de zachtheid van de lucht. In het hart van dit idyllische tafereel wordt de houten barbecue van Plan Toys de hoofdattractie voor de kleine chefs. Zorgvuldig ontworpen om de verbeelding te stimuleren en rollenspel te bevorderen, nodigt deze ecologische barbecue je kinderen uit om hun eigen buitenfeest te organiseren. Ze kunnen doen alsof ze kleurrijke groenten en stukjes vlees grillen, en zo leren over de vreugden van delen en koken in de buitenlucht!


barbecue plan toys4 | Ontdek de wereld van de buitenspeelgoed Terra Kids van HABA


Constructiesets voor jonge ingenieurs laten het toe om imaginatieve insecten en ongewone voertuigen te creëren, terwijl verkennersuitrustingen de ontdekking van de biodiversiteit van de tuin of het nabijgelegen park aanmoedigen. Terra Kids verandert elke buitenactiviteit in een spannende zoektocht naar kennis, waar aanraken, bouwen, en observeren de meest waardevolle leermiddelen worden. Met HABA, verandert de tuin in een openluchtlaboratorium, waar elke steen en elk grassprietje een verhaal te vertellen heeft, belovend uren van amusement en milieueducatie voor de kinderen.


kit construction haba5 | De collectie Le Jardin du Moulin garandeert eindeloze verkenningen!


De collectie Le Jardin du Moulin van Moulin Roty is je paspoort voor avontuur, waarmee kinderen de natuur in al zijn vormen kunnen verkennen. Met een assortiment speelgoed ontworpen voor de kleine naturalisten, verandert elke uitstap in een wetenschappelijke expeditie, verrijkend de buitenervaring met kennis en verwondering.


le jardin du moulin roty

De collectie Le Jardin du Moulin garandeert eindeloze verkenningen >6 | Het is tijd om de vliegers erbij te halen!


Laat je middagen hogerop tillen met vliegers van DJECO en HABA, elke windvlaag omtoverend in een kleurrijk spektakel. Deze luchtspeeltjes brengen een magische dimensie aan je buitenactiviteiten, creërend onvergetelijke herinneringen van gedeelde vreugde onder de zon!


cerf-volant7 | Heeft iedereen zijn Liewood springtouw?


De Liewood springtouwen zijn niet zomaar speelgoed; ze zijn het excuus voor leuke uitdagingen en lachmomenten met de familie. Naast het stimuleren van fysieke activiteit, voegen ze een laag van vriendelijke competitie en geluk toe aan je dagen buitenshuis, waardoor elke sprong net iets spannender wordt dan de vorige.8 | De teamspellen zijn ook van de partij


De buitenspellen zijn een geweldige manier om de activiteiten van volwassenen na te bootsen en sterke banden binnen het gezin te smeden. Of het nu gaat om een potje jeu de boules, bowlen, of minigolf, deze gedeelde momenten zijn kostbaar en dragen bij aan het bouwen van duurzame herinneringen, versterkend de eenheid van het gezin.


bowling9 | Let's go voor een lente op wieltjes!


Geef je kinderen de eerste sleutels tot onafhankelijkheid en beweging met kwaliteitsvolle loopfietsen, driewielers en steps. Deze speeltjes bevorderen niet alleen de motorische ontwikkeling maar ook het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid bij de kleintjes, markerend het begin van een avontuur naar autonomie met enthousiasme en vreugde.


vélo banwood

De Kleine Zebra legt alles hier uit >10 | Uren spelplezier dankzij de diabolo's!


Met de kleurrijke diabolo's van Eureka!, worden kinderen uitgenodigd om behendigheids- en coördinatie-uitdagingen aan te gaan, de weg vrijmakend voor de uitdrukking van hun creativiteit. Deze speeltjes, door hun aard, moedigen kinderen aan om hun grenzen te verleggen en nieuwe figuren te bedenken, verrijkend elk speelmoment met een vleugje magie en innovatie.Deze tuinspellen rusten je uit voor een zomer vol avonturen, gelach, en kwaliteitsmomenten doorgebracht met het gezin. Dus, stort je in het avontuur, herontdek het plezier van buitenspelen, en ervaar ten volle de eenvoudige geneugten die de natuur ons biedt, in het gezelschap van je dierbaren :-)AL ONZE BUITENSPEELGOED >