Filters
Sorteren

Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken en vormen die aan het denken zetten. Ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

Betover je kindjes met magische speeltjes

Lilliputiens is een Belgisch merk dat dankzij een team van dynamische en gedreven wondermama's de mooiste speeltjes maakt voor kindjes van 0 tot 4 jaar. Het merk is voornamelijk gekend voor haar leuke stoffen speelgoed.

De collecties van Lilliputiens zijn aangepast aan de leeftijd, groeifasen en behoeften van elk kind. Van de kleinste nieuwsgierige ontdekkers tot de grotere actieve verkenners. Lilliputiens heeft alles in huis om van elke dag een creatief avontuur te maken!

Maak kennis met de Lilliputiens-familie

De Lilliputiens heeft een grote familie van schattige personages waarmee je kindjes hun fantasie de vrije loop kan laten gaan. We stellen je graag enkele figuurtjes voor.

Louise is een mooie eenhoorn die wel uit een sprookje lijkt te komen. Dromerig en sierlijk heeft ze heel wat in petto om de kleintjes te betoveren.

Alice is zowel een sluwe als charmante vos die graag haar tanden in het leven zet. In haar grote schalkse ogen zie je dat ze graag spelletjes speelt.

Georges de maki is een lollige plaaggeest, een echte waaghals die zich in de grappigste bochten wringt! Hij is nergens bang van en haalt graag streken uit.

Nicolas is een modieuze dandy die iedereen verleidt. Onder zijn ruwe bolster zit echter een heel blanke pit. Hij is een erg lieve wolf.

César de beer is gulzig en soms een beetje knorrig. Maar hij is bovenal de tederste vriend ooit

Anaïs is een prachtige roze flamingo met een onweerstaanbare charme. Ze staat altijd klaar om je kindje te verstrooien met leuke spelletjes of een troostend verhaaltje.

Marius de neushoorn is het beste speelmaatje van je kleintje! Hij is enorm nieuwsgierig en houdt ervan om op ontdekking te gaan. Een speelkameraad die lange tijd in de kinderkamer zal vertoeven.

Wat een grote familie! En de Lilliputiens bende blijft uiteraard groeien want elk figuurtje, groot of klein, is welkom in deze beestenboel.

Lilliputiens

Lilliputiens collectie

Type

Kleur

Leeftijd

Toont 1 - 31 van de 83 items

Toont 1 - 31 van de 83 items