Girly slab met lusje voor fopspeen - Liz *

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ22387

Liz het elfje zorgt ervoor dat de kleren van je kleintje proper blijven tijdens het eten. Zo kan je bengel lekker eten en morsen! De leuke slab...

18,00 €

14,40 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86587 *

TypeSlabbetjes
KleurRoze
Leeftijdvanaf de geboorte
Korting- 40 %
Karakter LilliputiensLiz het elfje
STOP/FINISTOP
Liz het elfje zorgt ervoor dat de kleren van je kleintje proper blijven tijdens het eten. Zo kan je bengel lekker eten en morsen! De leuke slab heeft bovendien een handig lusje met drukknoop voor de fopspeen. Sluit makkelijk met drukknoop en komt in een mooie cadeauverpakking! Gemaakt uit katoen en zachte badstof vooraan. Wassen op 30°C.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
233000.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.