Sorteren

Tring, tring, laat je horen met onze knappe fietsbellen.

FIETSBELLEN - Ontdek de fascinerende wereld van fietsbellen met de unieke stijl van De Kleine Zebra. Onze zorgvuldig geselecteerde collectie van merken zoals Nutcase, Wishbone Bike, Thousand en Micro biedt u een verscheidenheid aan opties om uw fiets aan te passen en een veilige en leuke fietservaring te garanderen. Elke bel is meer dan alleen een accessoire - het is een verklaring van uw stijl en levensvreugde op elke straathoek.

Krachtige fietsbellen voor gegarandeerde aanwezigheid ;-)

Voeg een vleugje veiligheid en elegantie toe aan uw fietstochten met onze collectie krachtige fietsbellen. Bij De Kleine Zebra begrijpen we het belang van gehoord worden op de weg, daarom bieden onze bellen een luid en duidelijk geluid dat andere weggebruikers waarschuwt. Onze modellen van merken Nutcase en Thousand zijn ontworpen om naadloos in uw fiets te passen terwijl ze een onmisbare geluidsweergave bieden.

Welke originele fietsbel moet u kiezen?

Druk uw individualiteit uit met onze collectie originele fietsbellen die een dosis persoonlijkheid toevoegen aan uw tweewieler. De unieke ontwerpen van merken zoals Wishbone Bike en Micro stellen u in staat om uw stijl te laten horen bij elke beltoon. Of u nu de voorkeur geeft aan een kleurrijke en speelse bel of een opvallend patroon, onze diverse selectie biedt keuzes voor alle smaken!

Nutcase: grappige & opvallende fietsbellen!

Laat u meeslepen door nostalgie met onze vintage fietsbellen, die de tijdloze charme oproepen van vervlogen tijden. De vintage bellen van merken zoals Nutcase voegen een klassieke touch toe aan uw fiets en zorgen tegelijkertijd voor duidelijke signalering. Deze verfijnde accessoires roepen herinneringen op en bieden moderne functionaliteit voor veilige fietstochten.

Lach en veiligheid op elke straathoek dankzij een fietsbel :-)

Maak elke fietstocht vrolijk met onze grappige fietsbellen die voorbijgangers en fietsers doen glimlachen. De speelse modellen van Wishbone Bike en Micro voegen wat plezier toe aan uw ritten en zorgen tegelijkertijd voor een effectief geluidsalarm. Deze grappig ontworpen bellen zijn perfect voor fietsers van alle leeftijden die een vleugje vrolijkheid aan hun verplaatsingen willen toevoegen.

Toont 1 - 5 van de 5 items

Toont 1 - 5 van de 5 items