Sorteren

Weekendtas

Ben je op zoek naar een trendy en praktische weekendtas? Bij Fresk hebben ze een uitgebreide collectie weekendtassen die perfect zijn voor elke gelegenheid. Of je nu een weekendje weg plant, naar de sportschool gaat of een avondje uit wilt, deze tassen zorgen ervoor dat je altijd stijlvol en georganiseerd op pad kunt gaan.

Maak een statement met unieke prints

Een weekendtas hoeft niet saai te zijn. Bij Fresk geloven ze in het toevoegen van een vleugje kleur en persoonlijkheid aan jouw reisaccessoires. De weekendtassen zijn verkrijgbaar in verschillende opvallende prints die jouw stijl en individualiteit weerspiegelen.

Perfect voor een weekendje weg, sportevenementen en meer

Of je nu een korte vakantie plant, naar een sportevenement gaat of gewoon een avondje uit wilt, de Fresj weekendtassen zijn de ideale metgezel. Ze bieden voldoende ruimte om al jouw benodigdheden mee te nemen, inclusief kleding, toiletartikelen en andere essentials. Met de duurzame constructie en comfortabele handvatten kan je moeiteloos reizen, waar jouw avonturen je ook naartoe brengen.

Ontdek het uitgebreide assortiment weekendtassen

Bij Fresk hebben ze een ruime keuze aan weekendtassen om aan al jouw behoeften te voldoen. Blader door de collectie en ontdek een verscheidenheid aan prints, kleuren en maten die passen bij jouw persoonlijke stijl.

Toont 1 - 5 van de 5 items

Toont 1 - 5 van de 5 items