Modern musthaves St Germain by Nobodinoz

Modern musthaves St Germain by Nobodinoz

Sorteren

St. Germain est arrivée! Laat een frisse wind en Parijse vibes door je interieur waaien met de nieuwe collectie van NOBODINOZ. Saint Germain is één van de meest iconische wijken uit de Franse hoofdstad met een rijk verleden en romantische feel. Dé perfecte naam voor deze nieuwe collectie uit Spanje.

Delicate prints en charmante kleuren zorgen voor een geraffineerde look en unieke sfeer van woon- tot kinderkamer. Je kan mixen en matchen naar eigen smaak. Het resultaat is altijd even mooi. In deze duurzame collectie zitten alle Nobodinoz bestsellers in delicate Flore bloemenprints, okergeel als fijn contrast en fijne Parijs streepjes in taupe en hemelsblauw. Niet één print of kleur maar een rijk palet van prints, kleuren en materialen die perfect samen passen en diepe geven aan elk hoekje in je kamer.

Ontdek de multifunctionele opbergmanden, zachte poefs, mooie bedsets, gezellige speeltipi's en meer... stuk voor stuk in prachtige materialen, stoffen, prints en kleuren. Allemaal ontworpen in Barcelona en lokaal geproduceerd in Europa, de stoffen zijn bijvoorbeeld gewoven, gekleurd en geprint in Barcelona door echte ambachtslui.

Toont 1 - 7 van de 7 items

Toont 1 - 7 van de 7 items