Auto's, circuits, treinen, boten, ...voor mini voertuigenfans

Sorteren

Voor de kleine voertuigfans hebben we verschillende stukken speelgoed voor op het land, ter zee en in de lucht. Zo hebben we bij De Kleine Zebra houten treintjes, plastic bootjes, stoere racewagens en leuke zweefvliegtuigjes. Alles om jouw kids op elk terrein al spelend bezig te houden!

Kleurrijke houten treintjes voor de mini conducteurs

Tsjoeke, tsjoeke, toet, toet! Voor kleine treinfanaten hebben we prachtige houten wagonnetjes die je met magneten en andere koppelstukken aan elkaar kunt rijgen. Laat de trein over de grond rijden doorheen alle kamers van het huis. Iedereen aan boord?

Coole speelgoedauto’s voor op de weg of racetrack

Een echte classic: de speelgoedauto. Een stuk speelgoed die al jarenlang in wel praktisch elk huishouden terug te vinden is. Combineer een toffe racewagen met een levensechte weg of racetrack. Ready, set, go!

Dobberende bootjes voor in het bad of in het zwembad

Ship Ahoy! Badtijd wordt zoveel plezanter met een kleurrijke badboot. Kids kunnen zich in het water uitleven en tegelijk hun fijne motoriek oefenen. Waterspeelgoed is ook een echte aanrader voor aan de zee of aan het zwembad.

Stevige vliegtuigjes voor in de lucht

Vergeet je hoofd niet uit de wolken te halen wanneer je speelt met één van deze prachtige speelvliegtuigjes. Met een leuk vliegtuigje maakt je kind de spannendste reizen naar ver afgelegen bestemmingen!

Toont 1 - 48 van de 150 items

Toont 1 - 48 van de 150 items