Plan Toys - Wegen-bouwset Rubber Road & Rail - Expension B

Uitbereiding voor je rubberen PlanToys autobaan, vanaf 3 jaar

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE335

Welkom in PlanWorld (21)

Ken je de PlanToys road & railsets al? Ideaal om je eigen treinspoor of autobaan te bouwen. Deze 4 bochten zorgen ervoor dat je autobaan nog groter en leuker wordt.

De flexibiliteit van het rubber is ideaal voor kinderen om zelf autobanen te laten bouwen, zo kunnen ze eindeloos blijven spelen.

21,49 €

15,04 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6324

SamenstellingenNatuurrubber
CollectiePlan City
TypeVoertuigen en garages
KleurGrijs
Leeftijdvanaf 3 jaar
STOP/FINISTOP

Rubber Road & Rail Set Adoptor van PLANTOYS is een uitbereiding voor je wegen-bouwset en bestaan uit 4 tweezijdig gebogen rubberen tracks. Ze sluiten perfect aan op de PlanToys Rubber Road & Rail tracks en maken het nog leuker om ermee te spelen.

De flexibiliteit van het rubber stelt kinderen in staat om unieke stedelijke infrastructuren te creëren. Check de volledige PlanWorld collectie voor nog meer speelplezier >

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: natuurrubber
Afmetingen: 16,8 x 15,9 x 0,65 cm

_

Wij zijn fan van het PlanToys speelgoed omdat het er niet alleen leuk uitziet, deze collectie is ook gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten op waterbasis. Zo draag je dus spelenderwijs bij aan een eco-vriendelijke wereld. Dit is kwaliteitsspeelgoed met een hart voor onze kinderen én voor onze wereld van begin tot eind!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Welkom in PlanWorld
Inspiratie en stories