Keuken en tafel

Kookgerei en servies voor kinderen

Sorteren

Aan taaaaafel! Met leuke bordjes, kleurrijk bestek, hippe bekers en fijne eetsets zullen je kleine smulpapen eens zo snel aan tafel zitten. Shop alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle eettafel op kindermaat bij De Kleine Zebra!

Stijlvolle kinderborden om je vingers bij af te likken

Maak van etenstijd een super gezellig moment met de leukste designer borden en kommen. Je vindt ze bij De Kleine Zebra in alle kleuren en maten. Van kleine diepe borden met een beestige print tot grote vlakke borden met een felle pastelkleur. Mooi voor het oog, heerlijk om uit te eten!

Handige bak- en kookgerei voor de allerkleinste chefs

Lekkere gerechtjes klaarmaken met je kids is kinderspel! Creëer de meest verrukkelijke cakejes en taarten met bakgerei speciaal ontworpen voor onze mini meesterkoks. Denk maar aan handige kommen om de ingrediënten te mengen, vormpjes om leuke figuren te maken van je gebakjes, kleurrijke decoratie om je gerechten op te vrolijken en ga zo maar verder. Alles wat je kleine chef nodig heeft om zijn lekkerste creaties te maken!

Leuk kinderbestek voor de lekkerbekken

Smikkelen en smullen doe je met het leukste kinderbestek. Op De Kleine Zebra vind je prachtige sets van lepels, vorken en messen. Allemaal speciaal ontworpen voor de kleine kinderhand. Mix en match de besteksets met je ander servies voor een stijlvolle eettafel.

Toffe drinkbekers en glazen voor baby’s en kids

Favoriete drankjes smaken zoveel beter uit hippe bekertjes en glazen! Voor de allerkleinsten zijn er handige bekertjes met handvaten en een drinktuit. Voor de zelfstandige drinkertjes zijn er kleurrijke tassen en glazen met én zonder een leuke print. Dorstlessers voor klein én groot.

Prachtige decoratie voor elke tafel

Maak van elke tafel een feestje met de tofste tafeldecoratie en accessoires. Versier je tafel met prachtige tafellopers, trendy placemats en hippe kommen & fruitschalen. Zo breng jij de sfeer letterlijk en figuurlijk op tafel. Helemaal klaar voor het eetfestijn!

Heerlijk smullen van een mooi verpakte lunch

Eindelijk middagpauze! Tijd om het mooi verpakte lunchpakket te verorberen. Je kids halen hun trendy lunchbox uit een prachtige lunchtas samen met hun handige drinkfles en snackdoosjes. Wat een heerlijke én stijlvolle manier van lunchen. Ontdek alle leuke brooddozen, lunchtassen en snackdoosje op De Kleine Zebra.

Toont 1 - 48 van de 2311 items

Toont 1 - 48 van de 2311 items