Driedelig kinderbestek - Dino's

Staat: Nieuw product

Haba

HAB634

Dinomania bij de Kleine Zebra (73)

Dino's zijn populair bij heel wat kinderen, dus dit kinderbestek van Haba zal zeker in de smaak vallen van je kleine smulpaap en bevordert de zelfstandigheid van je peuter.

Wil je graag dat het plaatje klopt, kies dan ook voor de bijpassende beker of bord uit dezelfde collectie en laat het smaken!

8,99 €

7,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305136

CollectieTafel & keuken
TypeBestek

Mooi driedelig kinderbestek Dino's van Haba bestaat uit een lepel, vork en kindermes alledrie voorzien van een praktisch handvat afgewerkt met schattige dinosaurussen. Bijpassend bord, drinkbeker, bord en beker apart verkrijgbaar.

Afmetingen: 13,5 cm lang en 66 gr
Materiaal: ABS handvat en roestvrij staal
Wasdavies: mag in de vaatwasser

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Dinomania bij de Kleine Zebra
Inspiratie en stories