Dinosaurussen: een passie om je tanden in te zetten!

19.05.2022

Je kleintje kan iedere dino bij soort noemen en blijft je vragen om figuurtjes, posters en spelletjes. Zijn favoriete print? Dino-print natuurlijk! Is jouw kleine ontdekker ook gefascineerd door deze majestueuze wezens? Maar waarom houden kinderen toch zo van dinosaurussen? Om onze mini-paleontologen te plezieren, zetten we dit mysterieuze dier, dat al 66 miljoen jaar uitgestorven is, in de spotlight.



dinosaurussen



Nooit geziene dieren



Dino' betekent vreselijk, afschuwelijk, en 'sauros' betekent hagedis. Kiddo's schijnen zich aangetrokken te voelen tot deze wezens die ze nog nooit gezien hebben, dit grote mystieke dier dat over de ganse planeet leefde, in lang vervlogen tijden. Nee, het is geen denkbeeldig wezen en wat nog aantrekkelijker is, is dat het plotseling verdwenen is zonder dat iemand weet hoe of waarom. Kleintjes zijn van jongs af aan gefascineerd door dinosaurussen en zullen hun passie zeker met je willen delen. Have fun, leer, speel zet je klauwen in deze dinoliefde.




dinosaurus



dinosaurus



Een dinosaurus aan je tafel



Een avontuurlijke passie! Dus waarom nodig je geen dinosaurus uit aan je tafel? Bij de Kleine Zebra dineren we graag met een Velociraptor, Stegosaurus of Triceraptops. Haba biedt mooie borden, bestek en bekers voor een candlenight diner met je favoriete dinosaurus! Bij Liewood is het eerder pick-nick time met de koning der reptielen, de T-Rex.




dinosaurus

dinosaurus



Een dinosaurus om mee te spelen




Welke dinosaurus is je favoriet? Ga terug in de tijd en ga op avontuur door de Jura-wereld vol verbazingwekkende dino-mania. Neem je kudde Tiger Tribe dinosaurussen mee en organiseer een wedstrijd wie de beste dinosaurus kan inkleuren. Ben je een fan van dinosaurussen en puzzels? Schrikt een dinosauruspuzzel van 750 stukjes je niet af? De World of Dinosaurs puzzel van Crocodile Creek is de perfecte manier om de spannende wereld van deze giga reptielen te ontdekken.



dinosaurus

dinosaurus



Een dinosaurus in je kamer



Klaar voor een goede nachtrust? Snurk, jouw Dinosaurus Rex dekbedovertrek om een rustige nacht door te brengen met jouw hoofdje tussen de scherpe tanden van je favo dino! Ben jij groter dan een dinosaurus? Met de Plan Toys dino groeimeter kun je jezelf meten en je groeicurve zien. Om het plaatje compleet te maken, kunnen papa en mama je kamer versieren met Lilipinso's mooie behang met dinosaurusthema.



dinosaurus

dinosaurus



Een dinosaurus op een uitstapje


Als je op excursie gaat, vergeet dan niet je rugzak, je Mr. Dino waterfles en je Dino Navy pet mee te nemen. Zo cool!



dinosaurus

dinosaurus



Een dinosaurus voor je verjaardag




Bij Meri Meri vieren we graag verjaardagen in thema! Slingers, kaarsen, bordjes, servetten, kopjes. Je zult het geweldig vinden om cupcakes te maken en ze uit te delen in een dinosaurus koninkrijk set.

Dinosaurussen staan vandaag in de kijker bij de Kleine Zebra, we love them!



dinosaurus



Ontdek al onze dino-musthaves >